KØB PLUS!

Overfaldt spiller: Serie A-træner fyret

Træner Dello Rossi har fået sparket i Fiorentina, efter at han angreb sin egen spiller under gårsdagens 2-2-opgør mod Novara.

Daniel Jensen var i går vidne til en vanvittig episode under kampen mellem Fiorentina og Novara. Hjemmeholdets træner, Dello Rossi, gik nemlig til angreb på spilleren Adem Ljajic, som blev skiftet ud allerede efter 36 minutters spil.

På det tidspunkt var Fiorentina bagud med 0-2, og derfor valgte træneren at tage den 20-årige serbiske spiller ud, men beslutningen faldt tydeligvis ikke i god jord hos Ljajic. På vej ud mod bænken klappede han hånligt ad Dello Rossi, som efterfølgende gik hen mod den udskiftede spiller og tog fat i kraven på ham.

Mens resten af Fiorentina-spillerne sad og så forbavsede ud, slog træneren efterfølgende ud efter Ljajic. Til sidst lykkedes det dog staben og spillerne at få skilt de to ad.

Fiorentina tog konsekvensen af den skandaleramte episode og fyrede Dello Rossi efter kampen, som endte med 2-2. Klubbens præsident, Maio Cognigni, havde svært ved at genkende træneren under episoden.

- Det var desværre en alvorlig hændelse, der kom som en overraskelse, da han (Dello Rossi, red.) plejer at være en rolig person. Men vi er nødt til at fyre træneren, siger Maio Cognigni til klubbens hjemmeside.

Den 51-årige Dello Rossi har tidligere været træner for blandt andre Lazio og Palermo.

Se den groteske episode her:

tipsbladet.dk

Læs også: