Med bare ti mand på banen i det meste af kampen lykkedes det sensationelt Sampdoria at besejre Juventus i den italienske Serie A.

Juventus tabte ikke i hele sidste sæson i Serie A, men i dag indkasserede mestrene deres andet nederlag alene i denne sæson. Hjemme i Torino tabte Den Gamle Dame nemlig sensationelt 1-2 til oprykkerne fra Sampdoria, der tilmed fuldførte den ellers umulige mission med bare ti mand på banen i det meste af kampen.

Efter en halv time blev Sampdoria reduceret til ti mand, da Gaetano Berardi modtog sit andet gule kort. På dette tidspunkt var gæsterne allerede kommet bagud 0-1. Målet faldt efter 24 minutter og blev sat ind på straffespark af Sebastian Giovinco.

1-0 var også stillingen ved pausen, og 2. halvleg lignede dermed en ekspeditionssag for Juventus. Men så fyrede Sampdoria op for sensationen. Takket være to hurtige scoringer af Mauro Icardi gik oprykkerne fra 0-1 til 2-1, som altså også blev slutresultatet.

Simon Poulsen overværede sensationen fra bænken.

Til gengæld var der atter fuld spilletid til Frederik Sørensen, da Bologna tabte 0-2 ude til Genoa. 90 minutter var der også til Matti Lund Nielsens i Pescaras overraskende 2-0-sejr ude over Fiorentina.

AC Milan besejrede Siena 2-1, mens også Parma og Chievo vandt søndag eftermiddag.