Så fik Frank Arnesen oprejsning. Hans klub, HSV, tilføjede mestrene Borussia Dortmund det første nederlag i over et år.

Så kan sportsdirektør Frank Arnesen trække vejret lidt lettere i Hamburger SV.

Efter tre nederlag på stribe vandt HSV højst overraskende med 3-2 hjemme over mestrene fra Borussia Dortmund, der ellers ikke havde tabt siden 18. september 2011, hvor Hannover 96 slog dem med 2-1.

HSV lagde ud som lyn og torden, da koreaneren Son Heung-Min headede hjemmeholdet foran efter oplæg fra hollænderen Rafael van der Vaart.

Den føring holdt til pausen, men 25 sekunder ind i anden halvleg udlignede Borussia Dortmunds Ivan Perisic.

Hans kroatiske landsmand, Ivo Ilicevic, sørgede dog ti minutter efter for ny HSV-føring, og blot fire minutter efter var Son Heung-Min på pletten igen, da han med sit andet og holdets tredje mål sørgede for et forspring på to mål.

Dét holdt imidlertid kun i et minut. Så var Ilicevic igen på spil, da han kunne score i tom mål efter kaos i HSV-forsvaret.

Mestrene lagde efterfølgende et hårdt tryk på HSV, og det lykkedes at ramme overliggeren, men mål blev der ikke flere af, og derfor fik Hamburger SV sæsonens første sejr og de første point i det hele taget, mens Borussia Dortmund måtte drikke nederlagets bitre kalk for første gang i 2012.

Bayern München har fremdeles maksimumpoint, da holdet vandt 2-0 ude over Borussia Dortmunds ærkerivaler, Schalke 04, takket være to mål i starten af anden halvleg af Toni Kroos og Thomas Müller.

VfL Wolfsburg havde både Simon Kjær og Thomas Kahlenberg med, men de måtte nøjes med 1-1 hjemme mod oprykkerne fra Greuther Fürth, der var uden Tobias Mikkelsen. Thomas Kahlenberg lagde op til hjemmeholdets mål, som Ivica Olic satte ind.

Mainz 05 vandt 2-0 hjemme over FC Augsburg, mens kampen mellem Fortuna Düsseldorf (uden Ken Ilsø) og SC Freiburg sluttede, som den begyndte.