KØB PLUS!

Okore ville hævne sig på Adriano

Luiz Adriano var ikke sluppet fra Parken uden mén, hvis det stod til Jores Okore.

Shakhtar Donetsks Luiz Adriano skal ikke regne med et julekort fra hans direkte modspiller, Jores Okore, når vi om en måned for alvor skal fejre den søde tid.

Den danske landsholdsspiller var efter FC Nordsjællands nederlag til det ukrainske storhold dybt fortørnet over den brasilianske angribers opførsel omkring det yderst kontroversielle 1-1-mål.

- Jeg har aldrig nogensinde oplevet noget lignende. Jeg forstår ikke, hvad der skete. Det var en underlig og chokerende følelse, vi fik i kroppen, da han vælger at sparke den ind, siger Okore, der bortset fra målmand Jesper Hansen var nærmeste tilskuer, da Adriano stik imod alle Fair Play-regler sparkede udligningen i kassen.

Efter Adriano skaffede sig vrede fra alle FC Nordsjællands spillere og samtlige 17.000 tilskuere på halsen, var Okore en af de første, der var henne ved aftenens skurk for at sige sin mening.

- Jeg går hen til ham og spørger, hvad han laver, og hvad han tænker. Han løber jo bare rundt og er glad. Jeg er forundret over, han bare løber rundt og synes, situationen er normal. Det var det, der irriterede mig allermest, fortæller Okore, der i de dramatiske efterfølgende minutter havde kløe i fingrene for at sætte Luiz Adriano på plads.

- Vi får slet ikke tacklet igennem på ham bagefter. Vi tackler ham et par gange bagefter, men det er slet ikke godt nok. Jeg havde selvfølgelig lyst til at sparke ham ned og give ham et ordentligt skrald, men det var selvfølgelig nødt til at være inden for lovens grænser, for der var stadig lang tid at spille, bedyrer midterforsvareren.

Han indrømmer at det efter scoringen var svært at holde fokus på andet end den scoring, hele Danmark og store dele af resten af Fodbold-Europa nu taler om.

- Det var svært for mig at holde hovedet koldt, forklarer Jores Okore, der også hos holdkammeraterne mærkede et koncentrationssvigt.

- Det tog for meget fokus fra vores game plan og ødelagde en stor del af kampen for os, selv om vi får scoret lige efter. Det sad stadig i baghovedet på os.

KLIK HER FOR AT SE ADRIANOS SVINESTREG

Læs også: