KØB PLUS!

Okore: Svært at præstere alene

Den talentfulde forsvarsspiller havde alle tiders mulighed for at vise sig frem foran tre af Europas største klubber, men Okore dummede sig.

Roma, Inter og Manchester United var alle på plads på Juventus Stadium onsdag aften for at kigge nærmere på FC Nordsjællands forsvarsspiller Jores Okore. Men det bliver ikke på hans præstation mod Juventus, at han sælger sig selv.

- Jeg ærgrer mig. Det her var en super god chance for at vise sig frem foran alle klubberne, og vise at man godt kan være med på det her niveau. Men hele holdet falder sammen, og så er det svært at præstere. De folk, der er kommet for at kigge på mig, må gå skuffede hjem. Forhåbentlig ved de, at det bare en dårlig dag, for vi kan præstere meget bedre, det ved jeg, siger Jores Okore, der var en smule rystet over det niveau FC Nordsjælland spillede på.

Nu skal der rettes op på den pinlige indsats.

- De straffer os på en måde vi ikke er vant til fra Superligaen. De kom bare blæsende. Nu skal vi ud og have revanche i de to sidste kampe i Champions League.

Her møder FC Nordsjælland om to uger Shaktar Donetsk hjemme, inden turen går til London og Stamford Bridge, hvor Chelsea venter fjorten dage senere.

Læs også: