KØB PLUS!

Okore-agent: Fulham har budt

Jores Okore er særdeles varm i England, hvor flere storklubber holder øje, og Fulham har budt.

Jores Okore kan muligvis være fortid i Superligaen, når den bedste danske række genoptages efter den lange vinterferie. For i England er interessen stor, og Daily Mail melder i dag om interesse fra Newcastle.

Det er dog ikke den eneste interesserede Premier League-klub, for også Liverpool, Manchester United, Manchester City og Chelsea holder ifølge svenske Expressen øje med Okore, der tilmed allerede har tiltrukket sig et bud fra den store liga.

- Jeg hørte også, at Fulham har lagt et bud, men at klubben takkede nej til det. Men alt sådan noget må du tage med FC Nordsjællands sportschef, Jan Laursen, siger Okores agent, Nikola Juric til den svenske avis.

Agenten sætter ikke sin klients lys under en skæppe, når han skal forklare om interessen for Okore, for den er ganske sandt stor.

- Halvdelen af Premier League er ude efter ham. Det er mange storklubber, som vil have ham, men ikke kun i England. Lyon og flere andre klubber har også vist interesse, siger Juric til Expressen.

Jores Okore har altså bejlere nok, og det kunne tyde på, at der allerede i januar kommer til at ske noget for den 20-årige FCN-forsvarer.


tipsbladet.dk

Læs også: