KØB PLUS!

Officielt: Walcott bliver i Arsenal

Arsenal har langt om længe sikret sig Theo Walcotts underskrift på en kontrakt, der binder ham til klubben over en længerevarende periode.

Theo Walcott har efter mange ugers spekulationer og gætterier endelig underskrevet en ny aftale med Gunners.

I dag meddeler Arsenal på sin hjemmeside, at den engelske landsholdsspiller har sagt ja til en ny kontrakt med klubben, som dog ikke i pressemeddelelsen præciserer udløbsdatoen på den nye aftale - klubben nævner blot, at aftalen er af ”længerevarende” karakter, og det glæder manager Arsene Wenger sig over.

- Theo er en god spiller og en fantastisk person, og kombinationen af hans fart og evner gør ham hele tiden til en farlig spiller for vores modstandere. Med denne forlængelse har vi nu sikret os en gruppe unge, ambitiøse spillere, som vil hente succes til klubben, siger Arsene Wenger.

Walcott er flere gange blevet meldt på vej væk fra London-holdet, men det har aldrig været meningen, at han skulle væk, forklarer han.

- Helt fra starten har jeg sagt, at jeg gerne ville blive i Arsenal, så jeg er glad for, at vi har fundet en aftale, som passer begge parter. Nu gælder det om, at holdet lever op til potentialet og vinder trofæer, siger offensivspilleren.

Walcott har spillet 244 førsteholdskampe for Arsenal, siden han kom til klubben fra Southampton i 2006.

tipsbladet.dk

Læs også: