KØB PLUS!

Officielt: TV2 Sport købt

Men hvilke konsekvenser får det, at MTG nu har købt de resterende aktier i sportskanalen?

Det har længe været kendt, at MTG's totale overtagelse af Tv 2 Danmarks aktier i TV2 Sport var forestående, men torsdag blev opkøbet godkendt.

Derfor er TV2 Sport nu Danmarks største sportskanal hos Viasat, som det fremgår i en pressemeddelelse, og det får de umiddelbare konsekvenser, at TV 2 får rettighederne til europamesterskaberne i håndbold i 2016 og 2018 med sig, mens de resterende sportsrettigheder overtages af MTG/Viasat.

Overtagelsen sker fra dags dato, men de konkrete planer for TV2 Sport er endnu ikke kendt for offentligheden, og det vil de heller ikke blive lige med det samme.

I stedet kan man i pressemeddelelsen læse Peter Nørrelund, chef for TV3 Sporten, glæde sig over hans nye portefølje:

- Med overtagelsen af TV2 Sport sidder MTG i Danmark sammen med Viasat og TV3 på en flot portefølje af sportsrettigheder, og vi kan fra 2013 tilbyde seerne adgang til både fodbold fra Superligaen, engelske Barclays Premier League, UEFA Champions League og FIFA VM-kvalifikationer, amerikansk NFL-fodbold, kvinder og mændenes håndboldturneringer, ishockey fra NHL og den danske liga, ligesom vi kan byde på tennis, cykling, Viasat Golf og en masse andre sportsbegivenheder. Disse rettigheder skal flest mulige seere have glæde af, og derfor ser vi frem til at præsentere vores planer for TV2 Sport i januar 2013, siger chefen for TV3 Sporten, Peter Nørrelund.