KØB PLUS!

Officielt: Laudrups første januarhandel

Laudrup har sikret sig sin første forstærkning til truppen i kraft af belgieren Roland Lamah.

Swansea er blevet sat i forbindelse med alt hvad der kan kravle og gå af spillere i dette transfervindue, dog uden at noget af det har udmøntet sig i en konkret handel. Det ændres der på nu, kan Swansea offentliggøre på deres hjemmeside og Twitter-profil.

Swansea-fans kan se frem til tilgangen af belgiske Roland Lamah fra La Liga-bundklubben Osasuna. Den hurtige kantspiller kommer til på en foreløbig lejeaftale, der løber 18 måneder frem, med en købsoption i kontrakten, så den walisiske klub på et hvilket som helst tidspunkt kan tilknytte Lamah klubben permanent.

Lamah har i efteråret gjort sig mest på Osasunas fløj, hvor han har spillet 15 kampe og scoret to mål. Han kan dog også spille central angriber, selvom man med den forventede anskaffelse af boksangriberen Kenwyne Jones regner med, at Lamah vil konkurrere med Nathan Dyer, Wayne Routledge og Pablo Hernandez om en startplads på kanterne.

- At spille i Premier League er en drøm for mig, og at spille under Michael Laudrup er fantastisk, røber Lamah ifølge Swanseas Twitter-profil.

- Jeg glæder mig til at komme i gang med træning og møde mandskabet, og derefter vil jeg vise alle, hvad jeg kan.

- Michael har været ude efter at styrke flankerne, og vi er lykkelige for at alt er gået igennem, udtaler Swansea-boss Huw Jenkins.

Swansea tweeter i samme ombæring, at Lamah ikke blev hentet tidsnok til at kunne få debut i midtugens FA-pokalopgør mod Arsenal, men står til Laudrups rådighed i weekendens opgør mod Stoke.