OB imponerede søndag, da det lykkedes at få 1-1 mod Hamburger SV i tyskernes sidste træningskamp, inden Bundesligaen starter.

Brøndby fik i torsdags en ordentlig endefuld, da de mødte Hoffenheim fra den tyske Bundesliga. 7-0 stod der på måltavlen, da opgøret blev fløjtet af. Derfor var det op til OB at revanchere Superligaen, da de søndag stod over for Hamburger SV på Imtech Arena.

Fynboerne blev sat under et gevaldigt pres i første halvleg, men flere flotte redninger fra den ellers til tider udskældte målmand Mads Toppel holdte OB inde i kampen.

Mathias Greve lod ikke muligheden for at bringe holdet foran kort inde i anden halvleg gå sin næse forbi. En afslutning fra Rasmus Falk havnede for fødderne af unge Greve, der slog til.

Føringen holdt dog ikke kampen ud, og cirka tyve minutter før tid kunne indskiftede Maximilian Beister bringe balance i regnskabet på et langskud, der tog et uheldigt opspring lige foran Mads Toppel.

Dermed fik OB stadig et glimrende resultat med fra opgøret, inden de for alvor tager fat på forberedelserne til Superliga-starten i slutningen af februar.

Ove Pedersen lod de to nytilkomne forsvarsspillere Håkon Skogseid og Hallgrimur Jonasson få fulde 90 minutter i opgøret.

Kampen var Hamburger SVs sidste, inden de åbner sæsonen i Bundesligaen på lørdag hjemme mod FC Køln.