AGF, der har fået en noget vakkelvorn start på den nye tilværelse i 1. division, fik onsdag aften en kærkommen opmuntring, da en svær udebaneopgave mod Viborg i pokalturneringen blev løst med en disciplineret 2-0-sejr.

Daniel Christensen, der i sommer er kommet til fra Sønderjyske, bragte efter 25 minutters spil AGFerne foran med 1-0 efter flot kombinationsspil med Danny Olsen.

Med et kvarter tilbage af kampen lukkede georgiske Mate Vadsadze forestillingen med 2-0-målet. Angriberen afsluttede i første omgang lige på Viborg-keeper Peter Friis Jensen, men georgieren var hurtigt over returen, som han lidt kluntet fik skubbet over stregen.

Kampen bød i øvrigt også på debut til den nye AGF-angriber Kim Aabech, som er kommet til fra FC Nordsjælland, hvor han var blevet fritstillet.

Et hår i suppen for AGF var, at forsvarsspilleren Johan Lædre Bjørdal midtvejs i anden halvleg måtte udgå med, hvad der lignede en slem knæskade. Han blev erstattet af debutanten Darnel Situ, som aarhusianerne netop har hentet i Premier League-klubben Swansea.

Superliga-oprykkerne fra Hobro, der har fået en forrygende start i landets bedste række, venter AGF i den kommende pokalrunde.