KØB PLUS!

Ny sejr til Arnesens hold

Efter en sløv start er Frank Arnesens HSV med endnu en sejr fredag kravlet op på sjettepladsen i Bundesligaen.

Hamburger SV fik ikke nogen god start på denne sæsons Bundesliga, men siden er holdet kommet godt igen, og fredag fik holdet så den sjette sejr i de sidste 11 kampe, da Hoffenheim blev sendt hjem med et nederlag på 2-0.

Det er en stor opmuntring for danske Frank Arnesen, som i HSV har titel af manager - det vi i Danmark ville kalde sportsdirektør.

I en chanceforladt kamp blev det afgørende, at letten Artjoms Rudnevs på hovedstød i første halvleg og på et skud sådan cirka fra ellevemeter-pletten i anden halvleg fandt vej til målet. I første halvleg kunne Tolgay Arslan også have scoret for hjemmeholdet, men hans forsøg ramte stolpen.

Hoffenheim var uden danske Jannik Vestergaard, og holdet ligger på tredjesidstepladsen, der medfører kvalifikationskampe mod nummer tre fra 2. Bundesliga, hvis det også ender med at blive slutfacit til maj.

HSV er med 20 point i de sidste 11 kampe til gengæld på sjettepladsen inden weekendens øvrige matcher. Sjettepladsen giver plads i næste sæsons Europa League.

Læs også: