Al-Rayyan har hverken vundet eller tabt under Michael Laudrups ledelse. Lørdag fik klubben uafgjort i Qatar.

Lørdag hentede Michael Laudrup igen point som træner for Al-Rayyan i den bedste række i Qatar.

Fra sidelinjen kunne danskeren glæde sig over et sent point til sit hold, da spanske Sergio García i overtiden udlignede til slutresultatet 1-1 hjemme mod topholdet Al Jaish.

Resultatet betyder, at Al-Rayyan og Laudrup efter fire kampe har seks point på femtepladsen i Qatars bedste række, som lyder navnet Qatar Stars League. Gæsterne indtager efter opgøret andenpladsen med ti point.

Det så ellers længe ud til at blive til fuldt udbytte for Al Jaish, efter at den tidligere Barcelona-spiller Seydou Keita gjorde det til 1-0 for gæsterne efter 20 minutters spil af første halvleg.

Al-Rayyan er forsvarende mester i Qatar, men i to kampe under Michael Laudrup har man endnu ikke vundet eller for den sags skyld tabt, da det er blevet til to uafgjorte kampe.

I Laudrups trænerdebut i klubben hentede Al-Rayyan også 1-1, da klubben på udebane delte med Al-Sailiya.