For anden gang på mindre end en uge spillede Danmark 0-0 i EM-kvalifikationen, og efter nulløsningen i Armenien tyder alt nu på, at Danmark skal i play-off for at komme til slutrunden næste år i Paris.

Paris er som bekendt drømmenes by, men det danske fodboldlandsholds bestræbelser på at komme til Frankrigs hovedstad i slutrunden til næste år ligner mere og mere et mareridt.

Ligesom i fredagens kamp mod Albanien spillede landsholdet mandag aften 0-0 på udebane mod Armenien, og var indsatsen mod Albanien mindre heldig, så var den decideret ringe i Jerevan.

Danmark begyndte egentlig kampen på fornuftig vis. I de første ti minutter lykkedes det at sætte Armenien under pres, uden at det dog blev til de helt store chancer i denne periode. Riza Durmisis frisparksforsøg var tættest på, men Brøndby-backens skud endte lige ved siden af Gevorg Kasparovs mål.

Men derefter blev det ganske gyseligt at se på. Den danske offensiv hang slet ikke sammen, og faktisk kunne danskerne være bedst tilfredse med, at stillingen ved pausen var 0-0.

I starten af anden halvleg havde Nicolai Jørgensen en chance, hvor førsteberøringen dog ikke var god nok, og muligheden løb derfor ud i sandet.

Efter 20 minutter kom kampens største chance. Den tilfaldt Armeniens Yura Movsisyan, som udnyttede, at den danske off-side fælde ikke klappede. Den tidligere Randers FC-spiller løb i fri position ned mod det danske mål, men hans afslutning endte i sidenettet.

Kort efter havde Nicklas Bendtner et fornuftigt skudforsøg fra 20 meters afstand, men derefter fusede forestillingen ud, og kampen sluttede, som den begyndte.

Morten Olsens udvalgte kan herefter ikke selv afgøre, om det skal blive til direkte kvalifikation. Alt afhænger nu af Albaniens og Portugals resultater i de sidste kampe.

Til gengæld er Danmark uanset udfaldet af disse kampe sikker på tredjepladsen, der sandsynligvis betyder play-off mod en anden treer. Den bedste treer kvalificerer sig dog direkte.