Ny manager roser Eriksen efter drømmemål

Tim Sherwood er ny permanent manager for Christian Eriksen i Tottenham, og heldigvis for danskeren, så ser Sherwood ud til at satse på Eriksen.

Boxing Day var den danske midtbanespiller igen placeret centralt, og Christian Eriksen kvitterede for tilliden med sit første Premier League-mål, ovenikøbet sat ind direkte på frispark mod West Bromwich.

- Det er en skam at vi scorer et mål, et fantastisk frispark fra Christian, men før vi når at trække vejret, har de udlignet, siger Tim Sherwood til Tottenhams hjemmeside.

- Det var et dumt mål at lukke ind. Vi ville gerne have været til pause, så vi kunne organisere os ordentligt.

For som Sherwood hentyder til, så formåede Tottenham ikke at lukke kampen. I stedet udlignede gæsterne, og så måtte Eriksen og Co nøjes med ét point. Det betyder, at Tottenham blot er nummer otte i Premier League.

Håbet er, at holdet som minimum når en Champions League-plads, og det skal den nye manager altså sørge for. For at komme dertil at Sherwwod ændret i måden Tottenham spiller på. Nu er det langt mere direkte spil med øget risiko.

- Der er ikke sket så mange ændringer i klubben. Det handler mere om, hvordan vi spiller. Han (Sherwood, red.) vil have os til at få bolden ind i de andres målfelt og vinde den derfra. Det er det, vi forsøger at gøre og tilpasse os til, sagde Eriksen til engelsk Tv efter kampen med West Bromwich.

Læs også: