KØB PLUS!

Ny flot triumf af Laudrups Swansea

Swansea formåede at vinde 2-1 ude over Fulham i Premier League

Michael Laudrup har jublet sammen med sine Swansea-spillere over suveræne resultater mod giganterne fra både Arsenal og Manchester United, men tre point mod Fulham i aftes varmer meget mere.

For som Laudrup selv har udtalt, så er det i disse opgør mod de nærmeste konkurrenter, at Swansea skal præstere. Det gjorde det walisiske mandskab så med en flot 2-1 sejr ude over Fulham.

Gæsterne måtte oven i købet undvære sæsonens store positive overraskelse Michu, som døjer med en skade, men Swansea beviste, at de trods alt også kan uden ham.

Efter små 20 minutter var det manden, som netop spanieren Michu har sendt på bænken, der bragte Laudrups hold foran. Danny Graham stod således klar foran mål, da et skud fra Nathan Dyer blot blev svagt klaret af hjemmeholdets reservekeeper, og så var det nemt for Danny Graham at score sit andet sæsonmål.

Scoringen fik langsomt Swansea til at sprudle, og det var tydeligt, at selvtilliden bredte sig. Bolden blev i endnu højere grad spillet rundt, som Michael Laudrup så gerne vil have det, og der var et fint miks mellem det meget direkte spil og den hurtige boldomgang.

I defensiven var alle Swansea-spillere stort set med hjemme og arbejde benhårdt, når Swansea ikke kunne nå at organisere et solidt højt pres. I stedet prioriterede Swansea omstillingerne, og dem er holdet mestre i at udføre.

Straks fra anden halvlegs begyndelse forsøgte Fulham at overraske Swansea ved at komme buldrende, men det ramte slet ikke Michael Laudrups mandskab. For endnu et højt genpres resulterede i, at Fulhams keeper Stockdale stressede og hamrede bolden ud i fødderne på sit forsvar, der slet ikke kunne kontrollere bolden, og derfor havnede den til sidst hos de Guzman, som køligt bragte Swansea foran med to mål.

Men Fulham fortsatte trods alt, og Dimitar Berbatov var ad flere omgange tæt på at score, inden Bryan Ruiz til sidst kunne sparke reduceringsmålet i kassen.

Men det rakte ikke til point. Laudrup og Swansea vandt 2-,1 og med de tre point kan holdet nu langsomt fryde sig over, at overlevelsen i Premier League må være tæt på at være hjemme, for Swansea er oppe på 28 point mere end halvvejs i sæsonen. 40 så er succeskriteriet formentlig nået, og Michael Laudrup kan koncentrere sig om at overrpræstere.

Læs også: