KØB PLUS!

Nu kan du købe Brøndby

Brøndby Supporters Trust, BST, starter i dag salget af fan-aktier, skriver de i en pressemeddelelse.

Man vil have flere folk på Brøndby Stadion, give klubben et økonomisk-boost og have mere at skulle have sagt i klubben. Mandag startede Brøndby Supporters Trust, BST, salget af fan-aktier.

- I samarbejde med Brøndby-ikoner som Per Nielsen, Dan Eggen og Ebbe Sand har vi fået lavet nogle fan-aktier, som vi er overbeviste om, at vores med-fans vil tage godt imod, siger formanden for BST, Sune Blom, og fortsætter:

- Vi har en unik mulighed for både at sikre fan-ejerskab, støtte klubbens økonomi, samtidigt med at vi også får flere folk på Brøndby Stadion. Vi spiller sgu alle på samme hold, når det gælder overlevelse, og alt sammen er afgørende for at sikre Brøndby forbliven i superligaen

Brøndby er i skrivende stund Superligaens bundprop, ligesom man søndag tabte 0-3 hjemme til OB. Derudover er det ingen hemmelighed, at klubben lider af økonomiske problemer. Med fan-aktierne håber man på at tage det første store spadeskridt imod forhåbentlige lysere.

- Grundlæggende handler fan-aktierne om at løfte i flok og fighte, hvor vi kan for at gøre en forskel. Vi tror på, at frustrationen over Brøndbys nuværende situation og håbet om fremtidig succes vil føre til opbakning til projektet, siger Sune Blom.