KØB PLUS!

Nu fyres der op under Mourinho

Real Madrid tabte 2-3 til Malaga, efter at træner José Mourinho satte anfører Iker Casillas på bænken.

Træner José Mourinho er ikke en populær mand i Real Madrid og han ved det godt selv. For to uger siden mødte han før op før en hjemmekamp bare for, at Real Madrids tilhængere kunne få tid til at buhe af ham. Og her til aften tog han det ultimative skridt i retning af en fyring. Han satte Real Madrids førstemålmand gennem ti sæsoner på bænken.

Således måtte Iker Casillas se gårsdagens kamp mod Malaga fra sidelinjen, mens Antonio Adan erstattede ham i Real-målet, og det anslås at være Mourinhos ultimative forsøg på at fremprovokere en fyreseddel, særligt efter at Real Madrids tydelig frustrerede spillere tabte 3-2 til Malaga.

Spanske Casillas var ellers ude og sige, at hele spillertruppen står bag Mourinho tidligere i denne uge, men han har en god grund, hvis han nu skulle have skiftet mening. Flere spanske medier har også skrevet om, at de to angiveligt skulle have været oppe og skændes under en træning tidligere i denne måned, men det har Iker Casillas pænt afvist.

- Vi støtter alle Mourinho uden tvivl, har Iker Casillas, der også er anfører for Real Madrid, sagt ifølge goal.com. Dog mener den spanske avis El País at vide, at Casillas råbte efter Mourinho efter pokalnederlaget til Celta, hvor Mourinho havde langet ud efter sine spillere.

Stemningen er altså angiveligt er på sit laveste i kongeklubben og resultaterne halter i den grad også. Stjernebesatte Real Madrid er for længst sat af i mesterskabskampen, som FC Barcelona fører suverænt efterfulgt af Atletico Madrid.

Efter aftenens nederlag på 3-2 rykker Malaga nu uhyggeligt tæt på Real Madrid i kampen om tredjepladsen, som madrilenerne dog med sikkerhed sidder på resten af 2012.

Om Mourinho sidder året ud, er derimod ikke så sikkert.