Anders Lindegaard ligner en ny førstemålmand i Manchester United med rent bur lørdag.

Bolton på hjemmebane lignede en oplagt mulighed for Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson at bringe sit dyre målmandskøb David de Gea tilbage i målet.

Men Ferguson indikerede på alle punkter, at Anders Lindegaard har snuppet førertrøjen i målmandskampen ved at vælge den danske landsholdsmålmand for tredje kamp i træk. Og modsat sidste weekends kamp mod Manchester City i FA Cup’en, så var Lindegaard sikker i sine indgreb i 3-0 sejren over Bolton på Old Trafford.

Anders Lindegaards har overhalet sin spanske konkurrent de Gea indenom, og kampen mod Bolton gjorde i hvert fald intet for at fjerne det indtryk, at danskeren ligner en ny førstemålmand resten af denne sæson.

Det var syvende gang i denne sæson, at Lindegaard holdt nullet ud af ni kampe, og tilmed kan United-målmanden glæde sig over at føre statistikken over størst redningsprocent i hele Premier League bedømt ud fra de sidste 20 kampe.

Det var imidlertid ikke Lindegaard, der stjal showet på Old Trafford men derimod den mange-årige United-helt Paul Scholes, der så sent som mod Manchester City i sidste weekend gjorde comeback efter at have indstillet fodboldkarrieren. Og selv H.C. Andersen kunne ikke have forfattet et bedre eventyr, end da Scholes i overtiden af første halvleg bragte Manchester United i front. Tidligere på ugen gjorde Thierry Henry det samme i Arsenal, da han scorede i sin første kamp for Arsenal, siden han forlod London-klubben for fem år siden.

Manchester United presser atter Manchester City i den tætte topkamp, hvor United er ovenpå igen efter to nederlag i træk i Premier League. City spiller søndag ude mod Wigan.

Nicklas Bendtner og Sunderland kunne ikke stille meget op over for mægtige Chelsea, da de vandt 1-0 på et mål af Frank Lampard. Bendtner nåede at blive klar til kampen efter en kort skadespause, og han gjorde faktisk en god figur i første halvleg med et par forsøg. I anden halvleg faldt både han og Sunderland mere ud af kampen.

Thomas Sørensen fuldendte en spændende danskerdag i Premier League, da han også holdt nullet i Stokes udekamp mod Liverpool. Det blev dog ikke til et danskerbrag, da Daniel Agger ikke var med i truppen, fordi han angiveligt blev sparet oven på et slag på foden.