KØB PLUS!

Nu er Laudrup topfavorit i Real Madrid

Spansk medie sender Michael Laudrup helt tæt på træner-jobbet i Real Madrid.

Rygterne har svirret de sidste par dage. Michael Laudrup spøger i Real Madrid.

Ifølge den spanske avis Sport er det dog meget mere end løse rygter. Tirsdag bringer den Barcelona-baserede sportsavis en forsidehistorie om, at Michael Laudrup i løbet af få uger kan blive José Mourinhos afløser. Det kan blive tilfældet, hvis kongeklubben ryger ud af pokalturneringen til Valencia her i januar.

- Den her gang lugter det ikke bare af fisk. Denne gang er hvalen Hvalborg på færde, siger Niels Christian Frederiksen, fodboldkommentator på Canal 9 og ekspert i spansk fodbold.

Han har gennemlæst artiklen fra den spanske avis, der vurderer, at Michael Laudrup har overhalet de øvrige kandidater til trænergerningen.

- Laudrup er topkandidat til posten nu. Real Madrid kan ikke få Rafael Benitez fra Chelsea på nuværende tidspunkt. Arséne Wenger bliver i Arsenal, Joachim Löw render ikke fra Tysklands landshold og Jürgen Klopp (Dortmund-træner.red.) render heller ingen steder. Men Laudrup kan de få billigt i Swansea. En mand, der kan spansk og ved alt om spillestilen i Real Madrid. Han vil uden videre kunne gå ind i Real Madrid og i et samarbejde med ungdomschefen Alberto Toril om ungdomsarbejdet i Real Madrid, siger Niels Christian Frederiksen til sporten.dk og fortsætter:

- Historien er, at Real Madrid selvfølgelig ikke kan leve med at være 18 point efter FC Barcelona, men de kan heller ikke leve med alle José Mouinhos eskapader. Og så står de står i en situation, hvor de vil ændre sig sportsligt og kommercielt. Der skal tegnes nogle gode historier. Barcelona løber med alle de positive overskrifter og slår alle rekorder. Real Madrid har faktisk en lige så god ungdomsafdeling som Barcelona, men Mourinho har selvfølgelig gjort sig uvenner med ungdomschefen Alberto Toril. Det kan man heller ikke leve med, siger Niels Christian Frederiksen.

Derfor må José Mourinho ud. Også med tanke på den seneste strid med klubikonet Iker Casillas og forsvarsprofilen Sergio Ramos. Her kommer Laudrup ind i billedet.

- Det man noterer sig er alt det, han har fået ud af Swansea. Han har vist, han kan handle ind. Det mangler man i Real Madrid. Og så er Laudrup en stærk karakter. Samtidig er han ikke bare eksponent for tiki taka-stilen. Han er i virkeligheden mere til det direkte spil, som de vil fastholde i Real Madrid. Og så vil han uden videre kunne gå ind i et samarbejde med Alberto Toril om ungdomsarbejdet i Real Madrid.

- Så lægger man alle tingene sammen, er Michael Laudrup den helt rigtige mand, siger Niels Christian Frederiksen med henvisning til dagens helt store historie i Spanien.

Du lyder overbevist om, at det rent faktisk sker?

- Den her gang er der noget om snakken. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Der er alt for mange ting, der peger i retning af Laudrup.

 

Læs også: