KØB PLUS!

Nu er det alvor: United vil have ny målmand

Ifølge den engelske avis The Telegraph har Manchester United mistet både tålmodigheden med og tilliden til Anders Lindegaard og David De Gea.

Sir Alex Ferguson er bekymret for tiden. Bekymret over styrken og  hos sine to målmænd, David De Gea og danske Anders Lindegaard. Ifølge den sædvanligvis troværdige engelske avis The Telegraph har United-manageren på det nærmeste mistet tilliden til de to.

Efter en god periode dummede De Gea sig i weekendens Premier League-kamp, da han indirekte var skyld i Tottenhams udligning i de døende minutter. De Geas manglende evne til at undgå fejl i sit spil har gjort, at Ferguson nu er ved at miste tålmodigheden med det unge spanske supertalent. 

Her kunne man så håbe på, at Anders Lindegaard var udset som afløser for den svingende spanier, men sådan ser situationen umiddelbart ikke ud. Den danske landsholdskeeper har ikke spillet siden en usikker præstation i begyndelsen af december og lige præcis den kamp var ond ved Lindegaard. 

- Bekymringerne over Anders Lindegaards pålidelighed har efter en alarmerende præstation i 4-3-sejren over Reading i sidste måned præsenteret Ferguson for et problem omkring, hvem hans målmand skal være, skiver The Telegraph. 

De Gea er stadig førstevalg, men det kan ende med et køb af en helt tredje keeper. Asmir Begovic fra Stoke og Galatasarays Fernando Muslera er to kandidater, men også Victor Valdes og endda Iker Casillas er emner. United afsøger hele markedet, men indtil videre har klubben ingen klar kandidat.

Ender United med at købe endnu en målmand, kan Anders Lindegaard gå en vanskelig fremtid i møde på Old Trafford.

Læs også: