KØB PLUS!

Nu efterforskes bolddreng-sagen

Det engelske fodboldforbund er gået ind i sagen om Eden Hazard, som sparkede en bolddreng.

Den bizarre episode fra kampen mellem Swansea og Chelsea, hvor Eden Hazard sparkede en bolddreng, der forsøgte at trække tiden, får nu et efterspil. Den engelske avis The Guardian skriver, at det engelske fodboldforbund (FA) har valgt at gå ind i sagen.

FA vil kigge nærmere på dommer Chris Foys rapport fra kampen. Som udgangspunkt får Eden Hazard tre kampdages karantæne, men FA skal tage stilling til, om straffen skal skærpes, skriver The Guardian.

Både Swansea og Chelsea forsøgte allerede onsdag aften at lægge sagen død, da begge parter undskyldte. Bolddrengen, som er 17 år og hedder Charlie Morgan, blev inviteret ind i Chelseas omklædningsrum efter kampen, hvor han trykkede hånd med Eden Hazard. Bolddrengen undskyldte for at have trukket tiden, og Hazard undskyldte for at miste besindelsen og sparke til drengen.

Politiet snakkede efterfølgende med Charlie Morgan og hans far Martin Morgan, som sammen med sin kone ejer knap en fjerdedel af Swansea FC. Familien ønskede ikke at anmelde Hazard til politiet.

Charlie Morgan har været bolddreng for Swansea i seks år, og var egentlig stoppet, men da en yngre bolddreng var blevet forhindret i at deltage, trådte Charlie til. Inden kampen skrev Charlie på sin twitter-profil, at han skulle være bolddreng, og at der var behov for at trække tiden.

SE HAZARD SPARKE BOLDDRENGEN HER

Læs også: