KØB PLUS!

Nordmænd vil vide alt om Drillo-søn

Egil 'Drillo' Olsens hidtil ukendte søn, Rasmus Petersen, har stjålet dagsorden i Norge. Nordmændene vil have mere om den 25-årige dansker.

Det var et massivt presseopbud, der mødte Egil 'Drillo' Olsen, da han fredag eftermiddag stillede op til det sidste pressemøde inden braget i morgen aften. Og stod det til de norske medier, så var der kun ét punkt på dagsordenen: Drillos ukendte søn.

SE BILLEDERNE FRA DRILLOS KAOTISKE PRESSEMØDE

Historien har stjålet forsiderne på alle de norske sportsmediers websites gennem hele fredagen, og siden da er der i det stille blevet spekuleret i, om historien er bevist er plantet på dette tidspunkt for at skabe ravage i den norske lejr.

- Kan du tænke, at nogen i Danmark ønsker at påvirke situationen?, lød et af spørgsmålene fra en norsk journalist til Drillo, ligesom landstræneren senere blev spurgt:

- Tror du timingen har en betydning?

De norske journalister flokkedes ligeledes om B.T.s fodboldredaktør, Morten Crone Sejersbøl og journalist Michael Qureshi, for at stille dem samme spørgsmål og for at høre, hvordan sporten.dk og B.T. havde fundet frem til historien om Drillos søn, Rasmus Petersen. Derudover ville de vide mere om, hvem den 25-årige fodboldspiller er.

Drillo selv var tydeligvis forberedt på, hvad der mødte ham i presselokalet, men han gjorde det ret hurtigt klart, hvad han havde at sige til alle spørgsmålene om sønnen.

- Hvis jeg skal stå her, så skal det handle om fodbold, ellers går jeg, sagde han.

Spekulationerne om en dansk hetz mod Drillo og Norge kører også lystigt på de norske hjemmesider. På vg.no bliver den hemmelige søn diskuteret, og her er nogle af debattørerne sikre på, at der ligger er klart motiv bag historierne.

- Det virker som om, de danske medier prøver at skabe uro i den norske lejr, men forsøget fejler. Det vil ikke føre til noget som helst, lyder en af kommentarerne.

SE BILLEDERNE FRA DRILLOS KAOTISKE PRESSEMØDE

Din kommentar

Kommentarer

Husk Prævention

Skrevet af Anonym, Lørdag den 26. marts 2011, 21:57

Du skal huske at tage gummi på, Drillo.....
Nej ikke på fødderne.....

Nordmænd... tsk...

Skrevet af Anonym, Lørdag den 26. marts 2011, 15:06

Elsker at det næsten kun er nordmænd der kommenterer på en dansk artikel, synes lige i skal tage jer lidt sammen og fokuserer på fodbolden, ellers går i jo helt glip af når vi smadrer jer i aften!

Hilsner til vores underlegne broderland...

Dansk presses Loosigans

Skrevet af Anonym, Lørdag den 26. marts 2011, 02:44

Hei på dere. røykende. forfylla selvmordskandidater. Nevnte jeg deres lovlig oppblåste selvbilde?
Hvorvidt Drillo har en. tre eller en million unger med løse danske tøser driter vi faktisk i her oppe. Vi bare morer oss over at hele Danmark synes å være på randen av å drite i buksa før en fotballkamp dere åpenbart regner med å tape. I de siste kampene jeg så med deres landslag var De Danske Drenge på høyt norsk 1.divisjonsnivå. Ønsker dere lykke til!

;-))

Lige ud!

Nå må dere bli voksne

Skrevet af Anonym, Lørdag den 26. marts 2011, 00:51

Helt feil. Vi nordmenn bryr oss ikke om Drillo har norsk,svensk,dansk eller finsk sønn. Vi elsker Drillo for det han gjør i landslaget. Drillo er vår KONGE. Vi i Norge forstår ikke hvorfor dansk presse skriver om det i det hele tatt. Hva har sønnen med Norge-Danmark kampen å gjøre?. Overskriften til bt i denne saken er: Nordmænd vil vide alt om Drillo-søn. Det er bare tull. Det vil vi ikke vite. Vi bryr oss ikke. Mange nordmenn fikk tysker barn under krigen også. Nei det her er vanlig. Mange nordmenn og svensker har barn sammen. Vet også om dansker som har barn med nordmenn jeg. At bt ventet med den saken her helt til fredagen er også helt sykt. Det var planlagt at de skulle skrive om den saken her på fredag. Dagen før kampen. Nå må dansker skjerpe seg. Det her er bare tull. Det er kamp imorgen. Skriv om kampen.

Sport!

Skrevet af Anonym, Lørdag den 26. marts 2011, 00:33

Jaaa vi vil vite ALT om Drillos ukjente sønn, rett før vi går bananas her oppe. Villedende overskrifters hjemland Danmark setter normen, hahahaha. Vi hader Drillo, skidlag, fjellaber osv, vel vi får se i morgen våre kjære naboer ifra den lille gressmatten som er igjen av det danske storriget. Den lille smulen på europakartet som man kan kjøre ifra hirtshals til tyskegrensen på 3,5 timer hahahaha.

Desperate dansker

Skrevet af Anonym, Lørdag den 26. marts 2011, 00:06

Hvor dypt kan man synke, og hvor desperat kan man bli..................... stakkars dansk presse...........

"Af Rasmus Staghøj i Olso"

Skrevet af Anonym, Fredag den 25. marts 2011, 23:43

Er dette det danske ordet for Oslo?

Tåbelig nordmand

Skrevet af Anonym, Fredag den 25. marts 2011, 22:33

Hold da op, hvis du bare nærmer dig den gennemsnitlige nordmands intelligens så står det ret galt til. Selv ordet tåbe kan ikke omfavne en passende beskrivelse af dig.

Prøv at læse korrektur på dit eget sprog. Gab et fjols.

Jævla drittdansker

Skrevet af Anonym, Fredag den 25. marts 2011, 20:46

Ja, så forsvant den siste rest av respekt for folket som ikke har språk, kun lyder..
Utrolig hva danskene kan få seg til å skrive om.
Om Drillo har en sønn før ekteskapet ??? Hva fan har dere med det å gjøre ?
Normal folkeskikk eksisterer vist ikke i Danmark .(Landet som kun er kjent for dårlig porno og altfor fulle murerer )

Lo godt av denne artikkel

Skrevet af Anonym, Fredag den 25. marts 2011, 20:36

Nordmenn bryr seg overhode ikke. Drillo har en sønn, fint for han. Det er bare å se på norske nettaviser og diskusjonsforum, ingen som reagerer noe særlig på dette.

"Norge i chok over Drillos hemmelige søn"
"Nordmænd vil vide alt om Drillo-søn"

Hahaha.

Norske mann

Skrevet af Anonym, Fredag den 25. marts 2011, 20:27

Der ligger lidt i det, at Drillo ikke vil stå ved sin egen søn.... det er da heller ikke så mandigt!?!

?

Skrevet af Anonym, Fredag den 25. marts 2011, 20:33

læs innlegget en gang til. så du forstår hva du læser

show

Skrevet af Anonym, Fredag den 25. marts 2011, 20:16

Nyheten om Drillos sønn, betrakter nordmenn som typisk kjærringsladder mellom kakestykkene å kaffekoppen. Passer ikke inn i en mannsdominert sportside. Men hva vet jeg, hvor femi den danske mann er?

show

Skrevet af Anonym, Fredag den 25. marts 2011, 20:16

Nyheten om Drillos sønn, betrakter nordmenn som typisk kjærringsladder mellom kakestykkene å kaffekoppen. Passer ikke inn i en mannsdominert sportside. Men hva vet jeg, hvor femi den danske mann er?

who cares....

Skrevet af Anonym, Fredag den 25. marts 2011, 19:54

Morten Olsen har en hemmelig norsk elsker, og en datte i Rusland, og en gravhund i Irak

Mon ikke det er Drillo

Skrevet af Anonym, Fredag den 25. marts 2011, 19:30

selv der skaber uro, ved at have fortiet dette i så mange år.

Dansk presse

Skrevet af Anonym, Lørdag den 26. marts 2011, 04:32

Dette sier vel mest om dansk presse, som har blitt skremende lik den engelske. Dette er ingen stor nyhet hjemme, da det har vært kjent lenge men allikevel ingenting man har ansett som nyhet.