Borussia Dortmund var på randen af totalfiasko, men fik med en overtidsscoring 3-3 mod bundholdet Ingolstadt.

Ingolstadt. Borussia Dortmunds titelambitioner har lidt et knæk, efter at storklubben lørdag eftermiddag meget overraskende måtte nøjes med et point på udebane mod Bundesligaens agterlanterne, Ingolstadt.

Dortmund balancerede ovenikøbet på randen af et nederlag og måtte vente helt til dommerens tillægstid, inden unge Christian Pulisic fik udlignet til slutresultatet 3-3.

Hvis holdet fra Ruhr-distriktet skal gøre sig håb om at spille med om mesterskabet, er der selvfølgelig ikke råd til at smide to point mod et hold, der inden kampen blot havde hentet ét point i denne sæson.

At Dortmund-træner Thomas Tuchel måtte se bort fra en syndflod af stamspillere er selvfølgelig en del af forklaringen, men mon ikke han alligevel havde forventet mere af sin "b-kæde".

Pointtabet blev grundlagt i første halvleg, hvor Dortmund blev dukket af to næsten identiske scoringer.

Begge mål faldt efter frispark i højre side, hvor Markus Suttner med præcise venstrebensindlæg fandt først Almog Cohen og siden Dario Lezcano, og så førte hjemmeholdet 2-0.

De chokerede Dortmund-spillere skruede yderligere en tand op for tempoet fra anden halvlegs start, og da Pierre-Emerick Aubameyang fik reduceret efter en times spil, lignede det indledningen til et comeback.

Men hjemmeholdet fra Audi-byen slog igen minuttet efter, da Lezcano scorede sit andet mål i en situation, hvor Dortmunds forsvar var spredt for alle vinde.

Adrián Ramos reducerede til 2-3 kort efter og lagde dermed op til en hæsblæsende afslutning, hvor Dortmund løb storm på Ingolstadts mål.

Først i overtiden lykkedes det altså Pulisic at sikre det ene point ved at passere Ingolstadts norske målmand, Ørjan Nyland, der efter 14 kampe i Bundesligaen fortsat ikke har prøvet at vinde.

Dortmund har 14 point efter otte kampe, mens Ingolstadt rykker op på siden af Hamburger SV i bunden af rækken. Begge klubber har to point.