Et hovedstød fra danskeren lagde op til 2-1-scoringen, da Feyenoord hjemme besejrede PSV Eindhoven.

Rotterdam. Traditionsklubberne Feyenoord og PSV Eindhoven tørnede sammen i Rotterdam søndag i den bedste hollandske række.

Det endte med en smal sejr til hjemmeholdet, som dermed udbyggede forspringet på førstepladsen i ligaen.

2-1 til Feyenoord lød sejren på, og den danske landsholdsangriber Nicolai Jørgensen assisterede ved kampens sidste scoring.

Den faldt i opgørets slutfase, da et hjørnespark efter 82 minutter blev headet videre af danskeren til Jan-Arie van der Heijden, der sikrede sejren.

Resultatet betyder, at Feyenoord stadig topper Æresdivisionen, hvor klubben efter 24 kampe har hentet imponerende 63 point.

Det er otte point mere end Ajax på andenpladsen, inden Ajax senere søndag møder Heracles hjemme.

Feyenoord indledte scoringen efter ni minutter ved Jens Toornstra, men PSV fik udlignet efter lidt over en times spil.

Her udnyttede Gaston Pereiro et flot opspil af gæsterne og passerede Brad Joens i Feyenoords mål.

Nicolai Jørgensen er ligaens topscorer og er noteret for 15 scoringer i sæsonen.