KØB PLUS!

Ni scoringer i Schalke-sejr

Schalke 04 slog Hannover på hjemmebane i Bundesligaens 2013-åbning. Der faldt seks mål på 23 minutter i anden halvleg i Schalkes 5-4-sejr.

Schalke sluttede 2012 af på en skidt måde i Bundesligaen. Holdet formåede ikke at vinde i de sidste seks kampe i den tyske turnering, og derfor er klubben droppet ned på en syvendeplads i rækken, hvilket langt fra kan være tilfredsstillende for ambitiøse Schalke.

Derfor var der meget på spil i aften, da de på hjemmebane åbnede 2013 i Bundesligaen mod midterholdet Hannover, og hjemmeholdets offensiv virkede da også klar fra start.

Jefferson Farfan bragte Schalke foran lige inden pausefløjtet, og Julian Draxler sendte hjemmeholdet på sikker sejrskurs efter 49 minutters spil og startede samtidig det, der skulle blive en målrig anden halvleg - for Hannover var slet ikke ude af kampen endnu. Sergio Pinto scorede til 1-2 efter 56 minutter, og Szabolcs Huszti udlignede til 2-2 blot tre minutter efter.

Marco Höger sendte igen Schalke i spidsen og hurtigt efter scorede Ciprian Marica til 4-2. Sekunder efter kom Hannover på 3-4 ved Szabolcs Huszti, og så var der pludselig faldet seks scoringer på 23 minutter i anden halvleg.

Den vilde anden halvleg havde dog flere scoringer i sig. Den kommende Tottenham-spiller Lewis Holtby garnede til 5-3, og dermed så Schalke ud til at kunne forsvare sin føring kampen ud. I overtiden reducerede Mame Diouf til 5-4, og så var den vilde forestilling overstået.

Med sejren spillede de sig op på en foreløbig femteplads i rækken, men det kan blive ændret i løbet af weekenden, når resten af holdene i ligaen kommer i kamp.

tipsbladet.dk
 

Læs også: