KØB PLUS!

Neymar: Jeg bliver i Santos

Det brasilianske stortalent bliver konstant rygtet til Europa, men han insisterer på at blive i Santos, til kontrakten udløber

Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Manchester United og Chelsea. Storklubberne står i kø for at hente den brasilianske stjerne Neymar til Europa. Men endnu er det ikke lykkes klubberne at vriste brasilianeren fri af Santos, og sådan kan det meget vel blive kontrakten ud.

Neymar skyder nemlig endnu engang rygterne om et skifte til Europa ned, og de konstante spørgsmål om et muligt skifte er begyndt at irritere den eftertragtede brasilianer. 

- Hvornår stopper I med at spørge mig om det? Jeg er allerede træt af det, siger Neymar til Globo Esporte og understreger, at han er glad for tilværelsen i den brasilianske storklub. 

- Jeg har kontrakt med Santos til 2014, og jeg agter at blive til den udløber. Om jeg bliver eller skifter inden da, er op til Santos' præsident, siger Neymar.

Senest har den tidligere brasilianske landsholdsangriber Ronaldo været ude og råde Neymar til et skifte, men som det ser ud nu, må fodboldelskere vente lidt endnu med at se Neymars tryllerier i Europa.

tipsbladet.dk

Læs også: