KØB PLUS!

Newcastle vil have Jores Okore

Jores Okore kan være på vej til Premier League, hvor Newcastle er interesseret i at hente den danske landsholdsspiller.

Jores Okore har via sine solide præstationer i FC Nordsjælland spillet sig ind på mange ønskesedler i de store ligaer. Det vildeste rygte har været Manchester Uniteds interesse, og det fik forleden telefonerne til at gløde hos pressechefen i FCN, da Jores Okore på twitter meldte om, at han var på vej til Manchester.

Det var dog bare en joke fra Okores side, men alligevel kan han muligvis være på vej til Premier League. For ifølge Daily Mail er den 20-årige midterforsvarer ønsket i Newcastle.

Newcastle vil angiveligt betale fem millioner pund - eller 37 millioner danske kroner - for Jores Okore, der trods FCN's problemer i Champions League imponerede i turneringen.

FC Nordsjælland har åbnet transfervinduet op på vidt gab her i januar, men indtil videre er det kun gået en vej for spillerne i mesterklubben. Ud. Michael Parkhurst, Tobias Mikkelsen, Andreas Laudrup og Rawez Lawan er fortid, mens den costaricanske forsvarer Francisco Calvo kun skulle være dage fra at blive præsenteret i klubben.

Det kan så blive som makker til Ivan Runje, hvis Newcastle gør noget ved interessen i Jores Okore.

tipsbladet.dk

Læs også: