KØB PLUS!

Newcastle lurer på Laudrup-angriber

Newcastle har meldt sig ind i kapløbet om Swanseas Danny Graham, der ikke har fået meget spilletid under Michael Laudrup.

Med spanske Michu i overdådigt målhumør har der ikke været meget plads til Danny Graham i Swanseas offensiv i denne sæson. Graham har ellers leveret rigtig fornuftigt i perioder for Michael Laudrups klub, men angriberen søger nu mere spilletid. 

Klubber som Sunderland og Norwich har begge budt i omegnen af 40 millioner kroner for Swansea-spilleren, men Swansea kræver 10 millioner kroner mere, og nu melder en anden Premier League-klub sig ind i kampen om englænderen. 

Det drejer sig ifølge Goal.com om Newcastle, der desperat forsøger at finde en afløser for Demba Ba, efter at franske Loic Remy i sidste øjeblik valgte Queens Park Rangers i stedet for Newcastle. Her skulle Danny Graham ifølge manager Alan Pardew være en god erstatning.  

Danny Graham har scoret fire gange i de sidste syv kampe for Swansea. Blandt andet den livsvigtige 2-0-scoring mod Chelsea i Capital One Cup'ens semifinale, der giver Laudrup og co. et ualmindelig godt udgangspunkt inden returopgøret onsdag på Liberty Stadium.

Tipsbladet.dk

Læs også: