KØB PLUS!

Newcastle kunne uden Demba Ba

Newcastle vandt 1-0 over QPR og deres nye manager, Mark Hughes, og Newstale viste dermed, at man kunne vinde uden angrebsstjernen Demba Ba.

Det var første kamp for Newcastle efter Demba Bas afrejse til African Cup of Nations, da de i dag mødte QPR.

Også for udeholdet QPR var det en lidt speciel kamp, da det var Mark Hughes første kamp i Premier League for oprykkerne.

Og Hughes så ud til at have sparket noget moral ind i holdet, for det var QPR, der lagde bedst ud med flere gode chancer blandt andet et forsøg fra Shaun Wright-Phillips, der dog måtte se sit forsøg snitte det øverste af overliggeren,

Også QPRs Boyhtroyd forsøgte sig udefra, men hans forsøg kyssede stolpen og gik ud til målspark.

Alligevel var det Newcastle, som kunne juble til publikums store begejstring, da Leon Best scorede i det 36. minut.

Best blev spillet ude i siden af feltet og med en fræk skudfinte bag om sig selv satte han sin direkte oppasser af og kunne derefter udplacere Paddy Kenny i QPR-målet, og så manglede man pludselig ikke Demba Ba hos hjemmeholdet.

Newcastle sad derefter på kampen, som blev kørt hjem til en sikker hjemmesejr, trods det smalle resultat og trods QPRs to forsøg på træværket.

Sejren til Alan Pardews mandskab betyder, at de overhaler Liverpool på sjettepladsen, mens Marks Hughes' QPR stadig befinder sig under stregen på en dårligere målscorer end Blackburn.

Læs også: