Valencia vandt for første gang med den engelske cheftræner på bænken, da holdet vandt 2-1 over Espanyol.

Valencia: Gary Neville hentede lørdag aften sin første sejr i den spanske Primera Division som cheftræner for Valencia.

Den hårdt pressede englænders klub gik ind til lørdagens kamp mod formsvage Espanyol med en serie på 12 ligakampe på stribe uden sejr, men det lykkedes med møje og besvær for Valencia at vinde 2-1.

Denis Cheryshev blev matchvinder med 2-1-scoringen et kvarter før tid.

Fem minutter forinden havde indskiftede Alvaro Negredo udlignet for Valencia, da hans afslutning noget heldigt blev rettet af og gik i mål.

Espanyol, der nu har spillet otte ligakampe i træk uden sejr, kom foran 1-0 efter 53 minutter.

Oscar Duarte headede et indlæg i mål, mens Valencia-målmand Diego Alves så passivt til.

Gary Neville blev den 2. december indsat i cheftrænerstolen i Valencia. Siden er det gået støt i den forkerte retning for klubben, der ikke havde vundet i de første ti ligakampe med englænderen ved roret.

Valencia er nummer 11 i Primera Division med 28 point for 24 kampe.

Espanyol har 22 point og er fjerdesidst.