Henrikh Mkhitaryan spillede kun knapt halvdelen af kampen, da Armenien tabte stort i Tjekkiet.

Prag. Når Danmarks fodboldlandshold på søndag tager imod Armenien i København i den første kamp i VM-kvalifikationen, vil danskernes opmærksomhed ikke mindst rette sig mod Henrikh Mkhitaryan.

Selvfølgelig forudsat at Manchester United-stjernespilleren er på banen.

Onsdag aften måtte offensivspilleren lade sig udskifte efter 38 minutter, da Armenien tabte 0-3 ude til Tjekkiet i en testkamp.

De første meldinger går på en skade til Henrikh Mkhitaryan, men det er ikke bekræftet.

Tjekkiet bragte sig foran efter fire minutter, da Ladislav Krejci scorede til 1-0.

Efter 34 minutter fordoblede FC Midtjylland-angriberen Vaclav Kadlec føringen, og kort tid efter blev Henrikh Mkhitaryan udskiftet.

Jan Kopic scorede til 3-0 kort før tid.

Norge skal på søndag spille hjemme mod Tyskland i den første kamp i VM-kvalifikationen.

Nordmændene fik en skidt optakt til den kamp, da det onsdag blev til et 0-1-nederlag hjemme til Hviderusland i en testkamp.