KØB PLUS!

Nattens snestorm truer Superliga-kampe

Der er fare for at morgendagens Superliga-kampe mellem AC Horsens og FC Midtjylland samt AaB og OB kan blive aflyst.

Både i Horsens og Aalborg er man bange for, at den kraftige snestorm, som ifølge meteorologerne vil ramme Danmark i nat, kan skabe problemer for afholdelsen af morgendagens Superliga-kampe.

I Horsens har man ligesom i Aalborg indkaldt frivillige sneryddere, men man frygter alligevel, at kampen mod FC Midtjylland, der afholdes klokken 14.00, enten må udsættes eller aflyses.

- Vejrudsigten siger, at der vil falde rigtig meget sne indtil klokken 12, og hvis det sker, får vi svært ved at fjerne det hele inden kampstart. Jeg vil skyde på, at risikoen for aflysning er fifty-fifty, siger Horsens’ stadionansvarlige Jørgen Juul til DR Sporten.

I Aalborg havde man problemer med bare at afholde mandagens kamp mellem AaB og AGF, og ifølge sportsdirektør Lynge Jakobsen vil man tage en vurdering om morgenen, om hvorvidt man kan nå at få banen klar til kampen mod OB, der har kick off klokken 17.00.

Søndagens tredje opgør mellem FC København og FC Nordsjælland bliver spillet under Parkens tag, hvorfor kampen ikke vil blive påvirket af snestormen.

tipsbladet.dk

Læs også: