Manchester United-manageren så et entusiastisk opgør, da United og Liverpool delte i Premier League.

Der var intensitet, spænding og tempo til overflod, da Manchester United og Liverpool søndag delte med 1-1 i søndagens storkamp i Premier League.

Den spillemæssige kvalitet var dog aldrig helt fra øverste hylde.

Sådan vurderede United-manager José Mourinho kampen, da han efter opgøret evaluerede det hektiske forløb, hvor Zlatan Ibrahimovic udlignede med seks minutter igen.

»Virkelig spændende. Selv for den ikke-neutrale. Liverpools fans og vores fans var entusiastiske indtil sidste sekund. Jeg synes ikke, kampen havde superkvalitet.«

»Hverken vi eller Liverpool fik afspejlet de kvaliteter, vi har, men det var meget følelsesladet, intenst og aggressivt. Vi kæmpede indtil sidste sekund,« siger José Mourinho ifølge BBC.

Han havde også ros til overs for gæsternes spil.

»De var kloge. De tog sig god tid. De ved, hvordan man spiller fodbold og kontrollerer følelserne i en kamp, og de vidste, at de ville komme i problemer i de sidste minutter.«

»Vi angreb, og Liverpool var holdet, der forsvarede. Lad os se, om kritikerne er fair. Jeg nød det, men jeg er selvfølgelig skuffet over, at vi ikke fik tre point,« siger Mourinho.

James Milner sparkede Liverpool foran i første halvleg på et straffespark, efter at Paul Pogba tog bolden med hånden i straffesparksfeltet.

Et tungt United-pres førte til udligning, da Zlatan Ibrahimovic dukkede op og headede bolden over stregen.

Svenskeren var dog en anelse skuffet over udbyttet.

»Vi fik et point uden at være på toppen. Det var en hård fight. Vi lavede simple fejl, men var mere direkte i anden halvleg.«

»De pressede os højt, og i første halvleg var der for mange fejl i vores spil,« siger Ibrahimovic.