KØB PLUS!

- Mourinho kender Kasper Schmeichel

Rygterne om Real Madrids interesse i Kasper Schmeichel styrkes af en særlig forbindelse mellem danskerens klub og den spanske kongeklub.

Da Kasper Schmeichel søndag blev sat i forbindelse med Real Madrid, fik det øjenbrynene til at løfte sig hos de fleste.

For ganske vist har den 25-årige dansker imponeret i Leicester City i den næstbedste engelske række, men derfra og til Real Madrid er der trods alt et stykke vej.

Alligevel er det slet ikke utænkeligt, at kongeklubben følger den danske landsholdsreserve. Det vurderer Rob Tanner, der dækker Leicester City for den lokale avis, Leicester Mercury.

- Der er en forbindelse mellem Leicester og Real Madrid. De havde en venskabskamp før sidste sæson i Leicester, dengang Sven Göran Eriksson var manager. Det var Kaspers debut, og Kasper gjorde det godt.
José Mourinho var der, så han og Real Madrid kender Kasper Schmeichel godt, siger Rob Tanner til sporten.dk og fortsætter:

- Dengang blev der oprettet en kontakt, og der var en masse snak om, at Real Madrid skulle sende unge talenter til Leicester på lån for at få førsteholdsfodbold. Det skete dog ikke, men jeg tror stadig, der en forbindelse mellem de to klubber.

Om der er tale om mere end bare et vågent øje til 25-årige Kasper Schmeichel er dog langt fra sikkert. Men sikkert er det, at Real Madrid er på udkig efter en afløser for den nuværende reservekeeper Adàn, som er utilfreds med at agere bænkevarmer for Iker Casillas og derfor har afvist at forlænge sin kontrakt med klubben.

Det fik i går det engelske medie Daily Star til at bringe Kasper Schmeichel i spil som en mulig afløser, selvom danskerens klub nok vil gøre meget for at holde på sin målmandsprofil. For Leicester er i skrivende stund placeret på en oprykningsplads til Premier League.

- Jeg tror ikke, at Leicester vil sælge deres førsteholdsmålmand, når de kæmper for oprykning. Så hvis der skal ske noget, skal det være efter sæsonen, lyder vurderingen fra Rob Tanner, der har store roser til Peter Schmeichels søn.

- Jeg mener, at Kasper Schmeichel er en af de bedste målmand i Championship (den næstbedste engelske række.red.). Han er ved at komme ud af sin fars skygge nu.

 
 
 

Læs også: