Real Madrid-træner José Mourinho leger med ilden. Han vragede Iker Casillas, men den spanske målmandslegende fik alligevel sin kontroversielle hævn.

José Mourinho har gang i sit eget personlige hævntogt mod de etablerede stjernespillere i Real madrids omklædningsrum. Den portugisiske træner har tidligere haft sine opgør med Sergio Ramos, men i øjeblikket er det manden man troede var urørlig, Iker Casillas, der mærker Mourinhos tunge ånde i nakken.

Den spanske landsholdsmålmand har spenderet de seneste to kampe på Real Madrids bænk, og også i aftenens kamp mod Real Sociadad var Casillas placeret blandt reserverne.

Det holdt dog ikke længe. Efter bare en håndfuld minutter af kampen, der spilles i skrivende stund, blev Casillas' afløser, Antonio Adan, vist direkte ud for en forseelse der udover det røde kort også gav Real Sociedad et straffespark. Et straffespark, baskerne i øvrigt scorede på.

Inden da havde Karim Benzema imidlertid bragt Real Madrid foran efter bare halvandet minut. Stillingen er derfor netop nu 1-1 midtvejs i 1. halvleg.