Mourinho: David Luiz skal ingen vegne

Der har tidligere været spekuleret i, om brasilianske David Luiz var på vej til FC Barcelona. Forrige uge kom det frem, at Mourinho var villig til at sælge Luiz, men nu har den portugisiske træner tilsyneladende ombestemt sig.

Mourinho har i denne sæson primært spiller med Gary Cahill og John Terry i midterforsvaret, og 26-årige David Luiz har ofte måttet tage til takke med en plads på bænken. Barcelona lagde adskillige bud på Luiz i sommerens transfer-vindue, og interessen er der efter sigende stadig, men nu afviser Mourinho alle spekulationer om et skifte til den spanske storklub:

- Han er vores spiller, og vi er glade for at han snart er tilbage når vi har brug for ham og John (Terry, red.) i forsvaret. Transfer-vinduet åbner i januar, men jeg tror ikke vi køber eller sælger nogen. Der har ikke været kontakt fra andre klubber, eller hans rådgivere, siger Mourinho til den engelske avis Metro.

Chelseas varme interesse for det franske stortalent Kurt Zouma holder dog stadig liv i spekulationerne om et skifte for Luiz. Hvis det lykkes Chelsea at hente Zouma, vil de formentlig være villige til at slippe Luiz, for et beløb på den anden side af 300 mio. kroner.

Læs også: