Juventus er så tæt på at vinde det italienske mesterskab, som man kan komme efter en 2-1-sejr over Fiorentina.

Firenze: Juventus-målmand Gianluigi Buffon reddede et straffespark i 90. minut, og så vandt Torino-mandskabet en dramatisk fodboldkamp med 2-1 på udebane over Fiorentina i Serie A.

Inden da havde den spanske angriber Alvaro Morata scoret det afgørende mål til 2-1 for Juventus efter et hjørnespark.

Sejren betyder, at Juventus er yderst tæt på at kunne kalde sig italiensk mester for femte år i træk.

Juventus har nu 85 point efter 35 kampe, mens Napoli på andenpladsen har 73 point efter 34 kampe. Napoli gæster mandag aften AS Roma i en spændende topkamp.

Milan og Juventus mødtes på San Siro, hvor det blev til en 2-1-sejr til det Den Gamle Dame.

Napoli kan med fire sejre i de fire sidste kampe nå op på siden af Juventus, men så kræver det, at førerholdet taber sine resterende tre kampe.

Den kroatiske angriber Mario Mandzukic bragte søndag Juventus foran med 1-0 efter 39 minutter på et oplæg af Paul Pogba.

I anden halvleg lykkedes det Fiorentina-angriberen Nikola Kalinic at udligne efter 81 minutter på et flot langskud.

Men Morata slog til to minutter senere, da den tidligere Real Madrid-angriber var hurtig over en løs bold i feltet.

Det var et veloplagt Juventus-mandskab, som tog sig af Palermo og sejrede med hele 4-0!

Fiorentina fik tilkendt et yderst tyndt straffespark, da Juan Cuadrado havde fat i trøjen på Kalinic, der lod sig falde teatralsk i feltet. Samme Kalinic brændte straffesparket på Buffon.

Kalinic headede også på overliggeren i overtiden, men Fiorentina fik ikke point ud af søndagens anstrengelser.