KØB PLUS!

Modric til Bale: Kom til Real Madrid

Luka Modric skiftede i sommer fra Tottenham til Real Madrid, og nu opfordrer han Gareth Bale til at tage det samme spring

Gareth Bale er igen ustyrlig for Tottenham i Premier League, og rygterne om et forestående klubskifte er så småt begyndt at løbe stærkt igen-igen. Manager André Villas-Boas sagde da også efter 2-1 sejren over Liverpool, at han godt ved, at Bale kan blive solgt.

Efter flere års sej kamp kom Luka Modric i sommer væk fra selvsamme klub. Kroaten skiftede til Real Madrid, og nu opfordrer han Gareth Bale til at foretage samme skifte.

- Vi plejede at snakke, og jeg ved, at han vil spille Champions League-fodbold hver sæson, og at han har en stor drøm om at vinde Champions League. Madrid vil være en god klub for ham at få opfyldt sine drømme i, siger Luka Modric i følge Daily Mail.

I Real Madrid spiller Modric sammen med Cristiano Ronaldo. Modric nyder samarbejdet med portugiseren og sammenligner Bales kvaliteter med Ronaldos.

- Jeg spiller med Ronaldo her i Madrid, og den måde, han bare løber med bolden med stor selvtillid og forsvarere i ryggen på, er nøjagtigt den samme måde, som Gareth løber på. At have de to på samme hold ville gøre os ustoppelige, siger Modric.

Gareth Bale har scoret syv Premier League-mål i denne sæson. Han lagde op til det første mål og scorede det andet i 2-1 sejren over Liverpool.

tipsbladet.dk