KØB PLUS!

Mirakel: Landsholdsafbud blev alle klar

De var for syge eller skadede til at spille venskabskamp for det danske fodboldlandshold. Men kampklar da det gjaldt weekendens opgør for klubholdet.

Der var mandefald blandt Morten Olsen udvalgte til det danske landshold op til i sidste uges venskabskamp i Tyrkiet.

Hele otte spillere meldte af den ene anden grund fra, fordi helbredet ikke kunne holde til at spille i rødt og hvidt. Men da weekendens kampe for de respektive klubhold stod for tur var de samme otte klar til kamp.

Landstræner Morten Olsen udtalte i weekenden, at ingen spillere pjækker fra det danske landshold. Sporten.dk har set nærmere på, hvem der meldte fra til landskampen og blev klar til klubholdet.

Anders Lindegaard, Manchester United

- Han var taget hele vejen med til Tyrkiet, men fik et vrid i knæet og måtte melde afbud kort op til landskampen. Anders Lindegaard var dog i startopstillingen, da Manchester United lørdag tabte 1-0 på udebane mod Norwich i Premier League. 

Daniel Agger, Liverpool

- Den danske forsvarsspiller og anfører døjede med en lyskeskade og var derfor ikke med mod Tyrkiet. Lørdag startede han inde og spillede næsten hele kampen, da Liverpool slog Wigan med 3-0. Det blev således til 81 minutter til Daniel Agger for sit klubhold hjemme på Anfield Road.

Lars Jacobsen, FC København

- Det var en lægskade, som holdt Lars Jacobsen fra at spille landskamp. Søndag strøg han op og ned ad FC Københavns højreflanke i 2-1-sejren mod FC Midtjylland.

Andreas Cornelius, FC København

- Den unge angriber var ramt af sygdom og derfor ikke landsholdsklar i onsdags. Søndag var han med hos FC København mod FC Midtjylland. 

William Kvist, Stuttgart

- Midtbanespilleren havde influenza, og det holdt ham ude af opgøret mod Tyrkiet. Lørdag var han på banen og indtog den centrale midtbane, da Stuttgart besejrede Mönchengladbach i Bundesligaen. 

Jores Okore, FC Nordsjælland

- Forsvarsspilleren var for skadet til at spille landskampen mod Tyrkiet. Fredag var han dog blevet sine skader kvit og spillede hele kampen mod AGF i Superligaen.

Nicklas Pedersen, KV Mechelen

- Han var ligesom Daniel Agger ramt af lyskeproblemer. De hæmmede ham dog ikke mere, end at han både spillede og scorede i 1-1-kampen for Mechelen mod Charleroi i den belgiske liga.

Michael Silberbauer, OB

- Pådrog sig et trælår før kampen mod Tyrkiet. Nu er Michael Silberbauer med i OB trup og mulig starter, når holdet mandag aften møder Randers FC i Superligaen.

Det er ikke kun i Danmark, at et afbud i midtugen blev vekslet til spilletid i weekenden.

Således meldte Cristiano Ronaldo fra til Portugals kamp mod Gabon, men spillede lørdag for Real Madrid. Det samme skete med Mezut Özil, som var med for Real Madrid mod Bilbao, men ikke kunne spille for Tyskland.

Robin van Persie meldte afbud til Hollands landshold, men var med fra start hos Manchester United mod Norwich.

Læs også: