KØB PLUS!

Millioner på vej til Agger & Co

Efter det pinlige nederlag til Swansea er der millioner på vej til nye indkøb i Liverpool.

Onsdag tabte de forsvarende Liga Cup-mestre 1-3 til Swansea. Men det ydmygende hjemmebane-nederlag kan i sidste ende vise sig at være positivt for Liverpool.

Ifølge Daily Telegraph vil de amerikanske ejere i Fenway Sports Group sikre Liverpool-manager Brendan Rodgers "betydelige midler" til at forstærke den skrantende Liverpool-trup.

Kampen mod Swansea afslørede igen, at Liverpools trup er alt for tynd, og samtidig kunne de dyrt betalte reservespillere ikke holde niveau, og de kan næppe anses for at være ved at skrive sig på holdkortet.

Joe Cole der kom til Liverpool fra Chelsea i 2010, har aldrig formået at finde et højt niveau i Liverpool, og han blev da også flået ud i pausen i onsdagens kamp, og som om det ikke var nok, fik han en sviner med på vejen af manager Brendan Rodgers.

- Joe Cole fik chancen. Klubben har investeret astronomiske summer i en talentfuld spiller, og han skal gribe chancen, når han får den. Men det gik bare for langsomt, siger Rodgers.

Cole skulle ifølge avisen have fået frie hænder til at forlade klubben, og det samme gælder Stewart Downing og Jordan Henderson , som også skuffede gevaldigt i midtugens kamp. Derudover skulle Jose Enrique også være sat på klubbens salgsliste.

Avisen ved dog ikke, hvor stor en pose penge Rodgers får, når transfervinduet åbner 1. januar, men Telegraph mener at vide, at Theo Walcott fra Arsenal står øverst på ønskelisten. og at Liverpool kan få op imod 10 millioner pund til forstærkninger, udover det evt. salg af spillere kan indbringe. 

Læs også: