Både AC Milan og Inter kom godt i gang med den nye sæson i Serie A, da begge holdt vandt søndag.

Milano. Både AC Milan og Inter fik sparket sæsonen i gang i Serie A med sejre søndag aften.

Milan besejrede på udebane Crotone 3-0, og samme cifre vandt Inter med hjemme over Fiorentina.

Dermed fulgte klubberne trop med mesterskabskandidaterne Juventus og Napoli, der begge sejrede lørdag.

Der var blot spillet seks minutter, da Franck Kessie bragte Milan foran 1-0 på et straffespark.

Det blev begået af Federico Ceccherini, som blev præsenteret for det røde kort, og dermed var Crotone en mand i undertal i det meste af opgøret.

Patrick Cutrone øgede til 2-0, da han snittede bolden i mål med hovedet efter et indlæg fra spanske Suso.

Suso havde mere at byde ind med, da han i det 24 minut sparkede bolden faldt i mål til 3-0.

Andreas Cornelius fik søndag eftermiddag sin Serie A-debut i Atalantas kamp hjemme mod Roma. Kampen endte 0-1.

Inter skulle blot bruge fem minutter til at komme foran 1-0 i opgøret mod Fiorentina i Milano.

Mauro Icardi sørgede for scoringen på et straffespark, og efter et kvarter var Icardi igen på pletten og øgede til 2-0.

Ivan Perisic sendte bolden ind i feltet, hvor Icardi sikkert scorede på et hovedstød.

I anden halvleg sørgede Perisic selv for 3-0, da kroaten fra tæt hold headede bolden i mål til slutresultatet.