KØB PLUS!

Milan savnede Zlatan mod Juve

AC Milan førte og kunne også godt have vundet mod Juventus. Men de savnede Zlatan Ibrahimovic, der har karantæne for at have stukket Salvatore Aronica fra Napoli en lussing.

AC Milan med og uden Zlatan Ibrahimovic er to forskellige hold.

Ganske vist kom milaneserne foran i topopgøret mod Juventus efter et kvarter ved Ibrahimovic-afløseren Alberto Nocerino, hvis skud ramte Juventus-spilleren Leonardo Bonucci på vej ind i netmaskerne.

Men AC Milan kunne meget vel have lukket og slukket i første halvleg, hvis det ikke havde været for uformåenhed i angrebet - og flotte redninger af Juves veteran-målmand, Gianluigi Buffon.

Ali Sulley Muntari fik faktisk bolden i mål, men dommeren valgte noget uforståeligt ikke at godkende ghaneserens scoring. I stedet havde Juventus nær scoret på det efterfølgende kontra-angreb, men målmand Christian Abbiati reddede udeholdet.

AC Milan begyndte også anden halvleg i førersædet, men efterhånden kom Juventus bedre med, og gæsterne fik også annulleret et tilsyneladende helt korrekt mål. Det var Alessandro Matri, der fik sin scoring underkendt p.g.a. off-side.

Med et mål ti minutter før tid kom samme Matri imidlertid på scoringsliten, og 1-1 blev slutfacit i Milano.

Mod slutningen af kampen fik Juventus chileneren Arturo Vidal udvist.

Det uafgjorte resultat betyder, at de forsvarende mestre fra AC Milan har et forspring på et point til netop Juventus i toppen af Serie A. Torino-klubben har til gengæld en kamp i hånden.