Tobias Mikkelsens Greuther Fürth var bagud tre gange ude mod Hoffenheim, men endte alligevel med at få uafgjort.

Tobias Mikkelsen og Greuther Fürth fik fredag aften et tiltrængt point på udebane, da holdet fik 3-3 i Hoffenheim efter at have været bagud med såvel 1-0, 2-1 som 3-2.

Brasilianeren Roberto Firmino headede hjemmeholdet foran efter otte minutters spil efter et frisparks-indlæg af Sebastian Rudy, men ungareren Zoltan Stieber udlignede seks minutter før pausen, da Hoffenheims målmand, den tidligere Werder Bremen-keeper Tim Wiese, måtte give retur på et forsøg fra Edgar Prib.

Midtvejs i anden halvleg sørgede den tidligere Real Madrid-spiller Joselu imildertid for, at Hoffenheim påny kom i spidsen.

2-1 var også stillingen, da Tobias Mikkelsen kom på banen ti minutter før tid, og fire minutter senere udlignede Edgar Prib på et smukt langskud fra 20 meters afstand.

Joselu scorede dog sit andet og Hoffenheims tredje mål et minut før tid, og så lignede det alligevel en sejr til hjemmeholdet.

Men dybt inde i overtiden sørgede forsvarsspilleren Lasse Sobiech med en hovedstøds-scoring for, at oprykkerne kunne tage det ene point med hjem.

Det ene point betød, at Greuther Fürth overlod sidstepladsen til mestrene fra 2009, VfL Wolfsburg.

Hoffenheim havde Jannik Vestergaard på bænken i hele kampen, og holdet ligger med det uafgjorte resultat nummer 12 ud af 18 hold inden weekendens øvrige kampe.