KØB PLUS!

Mikkelsen skiftet ind til allersidst

Tobias Mikkelsen blev skiftet ind til allersidst, da Greuther Fürth spillede uafgjort ude mod Eintracht Frankfurt.

De to oprykkere i Bundesligaen, Eintracht Frankfurt og Greuther Fürth, spillede fredag 1-1 i en kamp, hvor Tobias Mikkelsen kom ind for gæsterne til allersidst i noget, der må kaldes en tids-taktisk udskiftning.

Eintracht Frankfurt kom foran allerede i kampens første minut ved Alexander Maier, efter at Greuther Fürths målmand, Max Grün, måtte give retur på et skudforsøg fra Sebastian Rode.

Føringen holdt hele første halvleg, men otte minutter ind i anden halvleg blev det 1-1, da ungareren Zoltan Stieber på flot vis lobbede bolden over Eintracht Frankfurts målmand, Kevin Trapp, efter et super-kontraangreb.

Tobias Mikkelsen blev skiftet ind to minutter ind i overtiden i stedet for den spanske tyrker Sercan Serarer, men det var naturligvis for sent til, at den danske fløjspiller kunne gøre nogen forskel.

Kampen sluttede 1-1, og det var umiddelbart et bedre resultat for Greuther Fürth end for Eintracht Frankfurt, for siden oprykningen er det gået i hver sin retning for de to klubber.

Eintracht Frankfurt ligger med det ene point på tredjepladsen i Bundesligaen inden weekendens øvrige kampe, mens Greuther Fürth er næstsidst.

Læs også: