KØB PLUS!

Mikkelsen kun underskrift fra Rosenborg

Kun en underskrift mangler før Tobias Mikkelsen kan kalde sig Rosenborg-spiller. Han er enig med nordmændene om en kontrakt.

Greuther Fürth hentede i sommer Tobias Mikkelsen, der lige var blevet dansk mester med FC Nordsjælland og havde været med Danmark til EM. Her et halvt år senere har Mikkelsen stadig sin første startplads i Bundesligaen til gode, og den får han heller ikke i denne omgang.

Ifølge Nürnberger Nachrichten er Tobias Mikkelsen nu enig med Rosenborg om de personlige betingelser for en kontrakt, og derfor er det nu også kun underskrifterne på kontrakten, der mangler.

Dermed slipper Greuther Fürth af med den danske kantspiller, som de betalte tæt på fire millioner kroner for i sommer - et halvt år før hans kontrakt med FC Nordsjælland udløb.

Tobias Mikkelsen fik i efteråret seks indhop i Bundesligaen og en enkelt pokalkamp fra start. Hans problemer i klubben startede allerede i den hårde opstartstræning, hvor han følte sig træt og derfor meldte afbud til sæsonens første kamp mod Bayern München. Siden har han haft et par småskader, der har holdt ham udenfor græsset i kortere perioder.

Den 26-årige dansker nåede at spille kampe for FC Nordsjælland i 2012/2013-sæsonen, inden han skiftede til Greuther Fürth i sommer. Derfor er han tvunget til at skifte tilbage til FC Nordsjælland eller til en klub i et land, der starter en ny sæson i 2013. Det gør de i Sverige og Norge, og derfor kan Mikkelsen tørne ud for Rosenborg i foråret.

Tipsbladet.dk

Læs også: