KØB PLUS!

Mikkel Beckmann afskriver landsholdet

Med skiftet til APOEL Nicosia skyder Mikkel Beckmann samtidig en hvid pil efter at få flere landskampe. Han tror, det er et overstået kapitel.

Mikkel Beckmann skiftede i går til den cypriotiske liga, der ikke normalt har den store wauw-effekt herhjemme. Og det har den sikkert heller ikke i Belgien, hvor landstræner Morten Olsen har bopæl. Derfor regner Beckmann også med, at hans syvende landskamp den 15. november 2011 mod Finland er hans sidste.

- Skiftet til APOEL har intet med mine muligheder for at komme på landsholdet at gøre. Det har jeg ikke skænket en tanke. For mig er landsholdet, om ikke et overstået kapitel, så meget langt væk. Jeg er ret sikker på, at vi som minimum skal komme i Champions League, og at jeg skal bombe mål ind for APOEL for, at det bliver aktuelt igen, siger 29-årige Beckmann til tipsbladet.dk.

Mikkel Beckmann var da heller ikke med, da ligalandsholdet blev udtaget i december, og da han ikke var med der, så han formentlig skriften på væggen. Men der ligger ikke nogen uenigheder med Morten Olsen bag den kontante udmelding.

- Der er ingen problemer mellem mig og Morten Olsen. Jeg har bare ikke været med et stykke tid, og jeg har oplevet, at der er andre og yngre spillere, der gør det bedre på min position. Sådan er det, og jeg ved jo også godt, at jeg ikke kan tage til Cypern og regne med at få en billet til landsholdet, så jeg regner slet ikke med, at det bliver aktuelt igen, siger den nu tidligere FC Nordsjælland-spiller.

APOEL Nicosia har angiveligt betalt 1,5 millioner kroner for Beckmann, der efter et flot forår i 2010 blev udtaget til VM-slutrunden i Sydafrika.

tipsbladet.dk

Læs også: