KØB PLUS!

Michu sikrer Laudrup drømmesejr

Swansea fortsætter holdets gode stime med en fantastisk sejr ude over Arsenal

Den danske manager i walisiske Swansea, Michael Laudrup, var fuld af respekt for sin modstander før lørdagens duel i London mod Arsenal.

- Arsenal har et godt hold med gode spillere, der gerne vil have bolden meget, og så er der selvfølgelig Arsene Wenger, der har været i Arsenal i 16 år og gjort fantastiske ting for og med klubben, sagde danskeren op til besøget på Emirates Stadium.

Respekten var imidlertid endnu mere udtalt den anden vej fra Arsene Wenger til Laudrup.

- Brendan Rodgers har skabt grundlaget for det, klubben er i dag, men Michael Laudrup har tilført spillere, han kendte fra Spanien, og det er nogle stærke tilgange. Swansea er et farligt hold hele vejen rundt. Det er en komplet enhed - meget kreativ, teknisk og bevægelig, lød rosen fra Arsenals fransk manager.

Måske lyder det som almindelige høfligheder, især fra Arsenal-bossens side, men efter opgøret i London mellem de to træneres teams står det klart, at Wenger bare havde læst på lektierne.

For Swanseas kollektiv leverede virkelig en helstøbt indsats, der udmøntede sig i en ganske fortjent 2-0 sejr på to mål scoret af  iskolde Michu på kontraangreb i kampens slutning.

Målet til 1-0 kom lidt ud af ingenting i en anden halvleg, hvor Arsenal langt om længe havde fået tilkæmpet sig et overtag, mens Swansea blev presset tilbage på banen.

Men mens farligheden hos hjemmeholdet slet ikke stod mål med overtaget, viste Swanseas Michu sig som en uhyre giftig skarpretter, da han to gange blev spillet helt fri og udplacerede en ellers stærk Arsenal-keeper Wojciech Szczesny, der i første halvleg måtte hive flere store redninger ud af ærmerne for at holde Arsenal inde i kampen.

Med sejren rykker Michael Laudrup og Swansea forbi Arsenal i tabellen og lægger sig som nummer syv, og dem, der før sæsonen talte om et walisisk mandskab, der måtte forvente at se nedrykning i øjnene, må sidde tilbage med en mærkelig smag i munden.

Swansea er meget mere end et bundhold i Premier League. Det vidste Arsenal-manager Arsene Wenger allerede inden lørdagens kamp på Emirates Stadium i London. Og 2-0 sejren til Laudrups drenge gjorde de også tydeligt for alle andre.

Læs også: