KØB PLUS!

Messi vs. Ronaldo - hvem er bedst?

Hvem har den bedste attitude på banen? Hvem er bedst med bolden? Og hvem er mest sikker i pasningsspillet? Messi eller Ronaldo? Giv os dit bud...

Så du Primera Division i weekenden?

Messi scorede hattrick for Barcelona og Cristiano Ronaldo legede kispus med Real Sociadad, da han scorede to mål i 4-1 sejren.

De spanske medier hylder de to største stjerner for hver deres imponerende præstation, som bringer dem op på en delt førsteplads på topscorerlisten med 24 mål.

Det kalder på det nærmest umulige spørgsmål: Hvem er bedst? Cristiano eller Messi?

Her kommer tilhørsforholdet utvivlsomt til at spille ind. Er man Real Madrid-fan ligger det lige til at svare Cristiano Ronaldo, men er man til det elegante Barca-spil, så er Messi tæt på guddommelig.

Men lad os forsøge, at gå en anelse mere detaljeret til værks. Vi skal finde ud af, hvem er de to fodboldherrer, der er bedst på seks udvalgte parametre.

Afgiv din stemme herunder og læg en kommentar med begrundelse i kommentarfeltet herunder. Husk at skrive navn på.

Din kommentar

Kommentarer

billige Messi Fodboldstøvler adidas F50

Skrevet af Anonym, Fredag den 18. maj 2012, 09:28

[img]http://www.fodboldstovler-billige.com/images/adidas%20F50%20adizero%20miCoach%20leather%20blue%20red%20white.jpg[/img]
[url=http://www.fodboldstovler-billige.com/adidas-f50-adizero-micoach-laeder-fg-energi-elektricitet-fodboldstvler-bla-rd-hvid-p-7176.html]Adidas F50 Adizero MiCoach Læder FG Energi Elektricitet Fodboldstøvler Blå Rød Hvid[/url]
[url=http://www.fodboldstovler-billige.com/adidas-f50-adizero-c-409.html]fodboldstøvler adizero[/url] Når du søger til at købe en bandage på [url=http://www.fodboldstovler-billige.com/]Billige fodboldstøvler adidas[/url], den alternative du opnå vil acceptere en appulse på din arena evne. Din angst er alene tildeling af din fysik, der rører [url=http://www.fodboldstovler-billige.com/adidas-f50-adizero-c-409.html]F50 fodboldstøvler[/url] fodbold slagsmål med faktiske få exceptions.youth fodboldstøvler Køb en bandage af klamper kan rigeligt fremme dit spil.
Mange problemer [url=http://www.fodboldstovler-billige.com/adidas-f50-adizero-c-409.html]Fodboldstøvler messi[/url] kan forekomme, hvis skære ungdom fodboldstøvler Adidas [url=http://www.fodboldstovler-billige.com/adidas-f50-adizero-c-409.html]F50 fodboldstøvler[/url] for stor. Almindelige problemer er vabler, og du vil bekendtskab tilføjet glider. Det uden for blokken, hvis forhold til din fod, vil eftervirkning i en hårdere adeptness at balancere. Hvis det kommer til valg, tilføjede er konsekvent bedre, right? [url=http://www.fodboldstovler-billige.com/]Billige fodboldstøvler adidas[/url] Alone et aldre siden, [url=http://www.fodboldstovler-billige.com/adidas-f50-adizero-c-409.html]Fodboldstøvler adidas F50[/url] sikkert an mod den amerikanske basaren med en overflod agentur fodboldstøvler, accepterer auspiciously legeret i flere altomfattende markeder. Indtil dette punkt, har jeg ikke aktiveret nogen af ​​deres siloer, så jeg dannede forpligtet til at få min let på en skinne af deres en masse abounding støvler. Der er [url=http://www.fodboldstovler-billige.com/adidas-f50-adizero-c-409.html]fodboldstøvler adizero[/url] staalindustrien flere tilføjet nøgleområder, at ansvaret skal være dækning, som alle er nye på markedet.
Jo lavere den overlegne af læder, ungdom fodbold klamper [url=http://www.fodboldstovler-billige.com/adidas-f50-adizero-c-409.html]Fodboldstøvler adidas F50[/url] adizero prime, og at [url=http://www.fodboldstovler-billige.com/adidas-f50-adizero-c-409.html]Fodboldstøvler messi[/url] ser ud til at lugte vil du ikke bekendt en berørt produkt, rige grupper, der udføre disse artikler faktisk gøre tilføjet lande inden rigelige af overskuddet fra aktiviteterne sådanne da dette rådes til at fi [url=http://www.fodboldstovler-billige.com/]Billige fodboldstøvler adidas[/url] holdelse omrøringsmidlerne aktiviteter.

Messi!

Skrevet af Anonym, Mandag den 31. oktober 2011, 23:43

Omg.. til alle jer håbeløse Ronaldo fans.. Messi skaber næsten alle hans chancer selv.. han har langt flere assist end ronaldo.. messi dribler 4 forsvaresspillere og målmanden.. det gør ronaldo aldrig! Ronaldo suck jo, seriøst vågn lige op, se nu bare Messi, hvordan kan nogle være i tvivl jeg forstår det ikke! xavi og iniesta lavede 7 assist til messi denne sæson.. får jeres fact iorden.. Messi tidernes bedste spiller <3

bedste spiller

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 19. april 2011, 23:59

1. messi er klart bedst i målfarligheden da han deltog ialt i barca's mål sidste season med 47.6% og i år bidrager han med 54,7 %. grundet det har han også den giftigeste sparke teknik af dem begge. men i christiano ronaldo's tilfælde var det 36,7% han deltog i real's mål i sidste Season. og i år er det 47,5%.
og til at drible er det også messi da han rent faktisk formår at komme forbi spilleren og komme til en målgivende situation. absolut ingen tvivl om christiano ronaldo kan drible, men problemet er bare at han, står for meget med bolden foran spileren. og kommer desværre ingen steder, og det er sjældent han kommer forbi... i hovedet spillet er det selfølgelig christiano ronaldo der er bedst. men synd at han kun kan have glæde af det, fordi at hans konkurent er forlav til at kunne udfordre ham på den plan, til visse øjeblikket.men det betyder ikke at messi ikke er god med hovedet.

bedste spiller

Skrevet af Anonym, Onsdag den 2. marts 2011, 15:08

Messi er bedre til at skabe en målfarlig chance ud af næsten ingenting end Ronaldo.
Det kommer af at han er bedre til at drible, og derved kan komme væk fra modstanderne og komme til målet.
Dog har Ronaldo den bedste sparketeknik og er utroligt målfarlig på frispark o.l.
Messi og Barcelona er en spiller/klub der er berygtet for at have verdens bedste sammenspil og det er tydeligt at se, hvorfor når man ser dem spille.
Ronaldo virker meget hovmodig og næsvis. En rigtig diva, i modsætning til Messi.
Pga. Messis lille højde har Ronaldo en klar fordel i hovedspillet, og derfor kan Messi ikke følge så godt med i hovedspillet. Men hvad han mangler i hovedspillet gør han op for med sin formidable teknik.

waw

Skrevet af Anonym, Mandag den 21. februar 2011, 20:03

bedste spiller

''Hahahahah -.-'' Du tager fejl.

Skrevet af Anonym, Lørdag den 19. februar 2011, 15:25

Well Ronaldo er jo ikke kongen, hvis han var det ville han nok være mere skarp i sidste sæson.

Hahahaha -.-

Skrevet af Anonym, Torsdag den 17. februar 2011, 18:52

Ingen tvivl - Messi er god, men Ronaldo er jo kongen...
Ronaldo er en komplet fodboldspiller...
Messi - kan b.la. ikke heade til en bold..

De 2 spillere burde slet ikke sammenlignes, da Messi jo ikke har noget af Ronaldo's klasse.!

messi er størst

Skrevet af Anonym, Torsdag den 17. februar 2011, 18:04

lad nu være at sammenligne disse spillere.
det vil være som at sammenligne guldæg med myreæg.
der er ingen sammenligning.
Messi er ubetinget verdens bedste

Stemmer=Fans

Skrevet af Anonym, Mandag den 14. februar 2011, 19:31

Stemmer=fans

Tjek lige facebook

Skrevet af Anonym, Mandag den 14. februar 2011, 19:30

Tjek lige Facebook, Messi fans.. Ronaldo har næsten 20 millioner stemmer? Messi har ikke engang 3 millioner! Sååå...

Tag jer sammen?

Skrevet af Anonym, Mandag den 14. februar 2011, 19:24

Seriøst, i siger Messi er bedst til at drible, er i lamme i ruen? Det Messi laver er ikke at drible, det er at trække pisse hurtigt med bolden tæt på kroppen, så man kan vist ikke sige at han er bedst til at drible. Ronaldo har lavet flere mål end Messi i denne sæson end Messi har ( altså i alle turneringer ) Så hvor gamle er i, 6? Tag jer dog sammen

Messi er i en klasse for sig selv!

Skrevet af Anonym, Fredag den 11. februar 2011, 19:54

Hvis jeg var fan CR7 vil jeg også hele tiden prøve at gøre ham til den bedste, fordi han er så langt fra, alle andre på jorden er stort set enig om at Messi er et niveau over CR7, og alle Barca fans kan jo kun side og grine lidt for sig selv, Da Messi jo har titlen som verdens bedste, og jeg er tror han bliver en af de få der vil få den 3 gange i træk..

Så kampen i går og uden at være fan af hverken Barca el Madrid Messi/CR7 så der ingen tvivl om at Messi han er så meget mere udslagsgivende for sine hold, om han lægger op eller selv score så kan man altid regne med en af delene, Hvor imod at CR7 nogen gange ter sig som et surt barn der ikke lige får bolden el et frispark, det så ærgeligt at se på..

Der er ingen tvivl om at der er langt fra nr 1 (messi) til nr 2 (CR7) men der 1000 km ned til nr 3-4..

moh

Skrevet af Anonym, Torsdag den 10. februar 2011, 20:28

''For mange messi fans!''

Det er jo dig der er en Christiano lover, har da ikke set christiano scorer mere end 2 hovedstødsmål i denne her sæson?

I TALER OM FANS?

Skrevet af Anonym, Torsdag den 7. april 2011, 14:13

Hvor mange ikke dansker har besvaret de her spørgsmål om Ronaldo og Messi?

Hvor mange ikke dansker besøger sporten.dk?
IHVERTFALD IKK SÅ MANGE.

Så alt det med at Ronaldo har 20 mil. fans og Messi kun 3 mil. er dum sagt.

Lad os høre her i Dk, hvem de mest er fan af Messi eller Ronaldo og her vil Messi helt klart vinde.

ALA MADRID

CristianE

Skrevet af Anonym, Onsdag den 9. februar 2011, 06:59

Kan CRISTIANE Ronaldo drible forbi 5 eller flere spiller og til sidst keaperen??
Det kan han overhovedet ikke!! Tudefjæs! Mon han også bruger læbestift selvom at han allerede bruger make up??

Bedste

Skrevet af Anonym, Onsdag den 9. februar 2011, 06:51

Messi vs. Ronaldo
Det er slet ingen tvivl om at verdens bedste fodboldspiller nogensinde er MESSI..
Det kan godt være at han har ikke så meget fysik, men alligevel kan han simpelthen bare magi med bolden. Fysikken er ikke alt der skal til for at være verdens bedste, men han spiller med hjertet og det er det der skal til for at være verdens bedste

for mange messi fans!

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 8. februar 2011, 22:10

Alle ved jo at ronaldo er bedst i hovedspillet, og alligevel har messi fået 23% af stemmerne der. Derfor kan denne artikel ikke bruges til noget som helst andet end at man får at vide at der er for mange Messi-lovers i DK.
CR 7 <3

din mor

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 8. februar 2011, 20:13

din mor, sønderjyskefan

din mor

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 8. februar 2011, 20:13

din mor, sønderjyskefan

!

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 8. februar 2011, 18:42

Bare tænk på alt det arbejde det vil give til byens hårvoks import butikker, vi taler altså om en milliard forretning !

...

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 8. februar 2011, 12:15

Jeg ville ikke engang bytte Kenneth Fabricius ud med Ronaldo i SønderjyskE..

ER I BLINDE?!?!

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 8. februar 2011, 12:08

der er helt klart alt for mange impotente barcelonafans i dagens Danmark, siden at i kan være i tvivl om ronaldo er bedre end messi. Messi får helt klart en masse mål serveret af dygtige pasningsspillere hvorimod ronaldo både kan det og skabe tingene selv. Efter et lille kig på youtube er der også et klart flertal af gode mål fra ronaldo bl.a. frispark og langskud. Messi kan ikke sparke bolden ind 5 meter uden for feltet = talentløst?!?!

WAKE UP EVERYBODY - CR7 IS THE ONE AND ONLY!

Fedt !

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 8. februar 2011, 14:06

Synes det er genialt at du skriver impotente Barcelona-fans! Er du evt. Real Madrid-fan ? Du kan umuligt ha neutrale briller på i denne situation når du mener Messi får alt serveret ! Ingen tvivl om at Ronaldo har lavet nogle mål som er slynget op i krydset på en fantastisk måde, men Messi har så bare lavet mål hvor han afdribler 5-6 mand og så også lige afdribler keeperen til sidst. Det er vel også et fantastisk mål ? Eller er det kun hvis det er Ronaldo som scorer på den måde det er godt ?

ER I BLINDE?!?!

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 8. februar 2011, 12:07

der er helt klart alt for mange impotente barcelonafans i dagens Danmark, siden at i kan være i tvivl om ronaldo er bedre end messi. Messi får helt klart en masse mål serveret af dygtige pasningsspillere hvorimod ronaldo både kan det og skabe tingene selv. Efter et lille kig på youtube er der også et klart flertal af gode mål fra ronaldo bl.a. frispark og langskud. Messi kan ikke sparke bolden ind 5 meter uden for feltet = talentløst?!?!

WAKE UP EVERYBODY - CR7 IS THE ONE AND ONLY!

Klart Messi

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 8. februar 2011, 09:37

Det eneste Ronaldo kan på egen hånd er at tude. Der er slet ingen tvivl at Messi er den bedste og han slår Ronaldo flere længder

sofus

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 8. februar 2011, 09:33

Sikke en gang vrøvl, at Messi ikke kan på egen hånd.
Han er målfarlig selv, hvor tit se vi ham ikke snyde 4-5 modstandere og stort set gå hele vejen fra midten og bolden ender i målet.
Messi er også holdspilleren, der gerne spiller de andre og gør dem farlige.
Han tuder ikke, selvom han bliver fældet langt mere end Christina - den tudeprinsesse, som er super egositisk - og nedgør sine holdspillere.

Vær dog ærlige - fordi er er RM fan burde I kunne erkende, at Messi er bedst :)

Messi intet ude

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 8. februar 2011, 08:35

Helt enig,

to virkelige gode spillere
Men ronaldo, kan nåde for sig selv,
hvor messi altid bliver spillet fri foran mål af xavi iniesta.

Messi intet ude

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 8. februar 2011, 08:35

Helt enig,

to virkelige gode spillere
Men ronaldo, kan nåde for sig selv,
hvor messi altid bliver spillet fri foran mål af xavi iniesta.

champen

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 8. februar 2011, 08:01

som sagt messi er intet uden xavi og iniesta, hvor i mod ronaldo kan på egen hånd, så ronaldo er den bedste, han er en fuldkommen spiller. Ronaldo kan både drible, løbe hurtig, 1mod1, i hovedspillet, han er gennemført.

Messi

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 8. februar 2011, 07:52

messi er intet ude Xavi bare se under VM,

Xavi er verdens bedste bold spiller