Granada var tæt på at levere nok en overraskelse, da Barcelona var på besøg.

Lionel Messi rundede lørdag aften endnu en milepæl.

Argentineren scorede sit mål nummer 300 og 301 for Barcelona og var igen sit holds bedste i 2-1-sejren over Granada, der for to uger siden overraskede alt og alle med en 1-0-sejr over Real Madrid.

Granada kom da også foran mod giganterne fra Barcelona og førte ved pausen på et mål af nigerianeren Odion Ighalo, men spilovertaget var som sædvanlig hos Barcelona.

Der gik da heller ikke mere end fem minutter af anden halvleg, førend Lionel Messi havde skabt balance i regnskabet, da verdens bedste fodboldspiller hurtigt fulgte op på Cesc Fabregas' skud og satte bolden ind til 1-1 med højrefoden.

Og 73 minutter inde i opgøret kom afgørelsen så, da Lionel Messi på et direkte frispark scorede sit 37. ligamål i denne sæson.

Med scoringerne mod Granada har Messi nu scoret i 14 ligakampe i træk.

Barcelona fører La Liga med 65 point. Det er 15 point bedre end Atlético Madrid, der har spillet en kamp færre.